Sırf ona inat dibine tuz bile dökmüş tüm tutmasın diye o da inadına tuttukadına bi dua edeydin
Tamamdıruydur işte bişeyler
labneyi koymayı unutma da :)
vay vicdansız ağacın suçu neSırf ona inat dibine tuz bile dökmüş tüm tutmasın diye o da inadına tuttu
valla bıktımAy bende yapmıştım unutmuşum bir anEki Görüntüle 2634308
Ovunmeyi hiç sevmem amaben de bunu yaptım sölemesi ayıp
Eki Görüntüle 2634309
Gelin kaynana arasında her yol mubahdirvay vicdansız ağacın suçu ne
Amin inşallahvalla bıktım
kazan git de kurtulayım işşşşaaallah
Bu ney çıkaramadımOvunmeyi hiç sevmem ama Eki Görüntüle 2634310 bende bunu yapmıştım daha dün
Uyuz
Kk da dostluk kolay kurulmuyor ne guzel geciniyor bu pilücleeee
Ya bu ece zaimin baklava pastasi degilmi yaptinmi gercektenOvunmeyi hiç sevmem ama Eki Görüntüle 2634310 bende bunu yapmıştım daha dün
Sahur tariflerinde istemedi başka sorun yok:)yok yok pınar için dedim.dün sen yazdın ya kazen sofra istemiyo diye.
dur anam bunlara yetişemiyoz bizim sofra kenarda dursun
Yok üzerime iyilik sağlıkYa bu ece zaimin baklava pastasi degilmi yaptinmi gercekten
İftar canım sahur yokBen yine bunu anladım yani sofra yarışmasında sahur sofrası atmayacak miyiz nevo
E ben sana özelden tarifi mı dedim dj onu da mı yapmayayım o iftarda da yeniyorİftar canım sahur yok
He cok zor bir tarif te o yuzden sordum bide biraz ustalik gerektiriyo ben o dedigim sefi hep takip ederim ama hicbir tarifini daha yapmadimYok üzerime iyilik sağlıkkes kopyala yaptım ama denemeye değer gözüküyor