3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

Ayy canım çok sevindim beni hatırladığın için oldu şükür artık beklemedeyim inşallah tüm bekleyenlere rabbim nasip eder

Inşallah allahım sağlıkla kucağını doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah.. inşallah güzel sonuçlanır arkadaşım..
Bende bugün merkezi arayıp randevum u aldım.. 10 haziran adetin ikinci günü başlıyoruz nasipse.. 2 tane 5. Gün embriyolarım varmış bugün konuştuk iyi derecede dedi rabbim sağlıklı hayırlı nasip etsin inşallah..

Inşallah canım Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın artık başlaman lazım güçlü ve pozitif ol gerisi Allaha kalmış benim 3.gün embriyosu biliyorsun çok kaliteli de değilmiş Allah nasip ederse olur diyorum benim icin dua edersen sevinirim

Transferim oldu kızlar idrara aşırı sıkışıktım 10 dk masada 15 dk sonra da lavaboya gitmek zorunda kaldım doktorum birşey olmaz dedi ama kendi kendimi yiyip bitirdim ama tutamadim aşırı geliyordu .bu grubun uğuruna inanıyorum inşallah bende bu mutluluğa kavuşurum. Bana tavsiye edeceğiniz şeyler var mıdır
Bu grupda maşallah herkes hamile bize de uğurlu gelsin inşallah

Canim ben kullanıyorum esteofem 15 gundur öyle bi etkisi olmadi. Tutunmuslardir insallah

6 haftamız Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun rabbim bize de nasip etsin. Bana umut oldunuz. Bana da pazartesi günü çift 3. Gün embriyosu transfer edildi başta çok üzüldük herkese 5. Gün bize 3. Gün diye ama nasip eden rabbim. Peki transfer sürecinde nelere dikkat ettiniz. Hep yatınız mı ?

Merhaba kızlar bugün 11.günüm kan değerim 8.16 çok mu düşük 3.gün embriyosu

Canım erken yapmışsın bence testi..
Benim 5. Gün embriyosu olduğu halde 12. Gün test yap dedi doktor.. tekrarla testi 2 gün sonra..5 in üstü hamile diye biliyorum canım.. allah hayırlısı ile kucağını doldursun inşallah..

İrenbe İzmir tüp bebek merkezinde ümit inceboz doktorum 2 adet 3gun embrıyosu a kalite taze transfer edildi 3.gunum bugun zaman geçsin diye sevdiğim filmleri izliyorum evde yürüyorum sürekli yatmıyorum ananas havuc rendesi kabak cekirdeği avakado yedim tuvalete cıkarken korkarak gidiyorum nedense kabız değilim kayısı aldım yiyorum pozitif olanlar neler yaptınız akıl verirmisiniz

Allah gönlünüze gore versin insallah ben 3 gün embriyosu daha sağlıklı olduğunu duymuştum bebek daha erken anne rahmiyle bulusuyor ben hic birseye dikkat etmedim sadece calismadim 2 hafta bol su ictim 12 gun sonrada gebe oldugumu ogrendim suan 13 haftaya girdik cok sukur

Allah gönlünüze gore versin insallah ben 3 gün embriyosu daha sağlıklı olduğunu duymuştum bebek daha erken anne rahmiyle bulusuyor ben hic birseye dikkat etmedim sadece calismadim 2 hafta bol su ictim 12 gun sonrada gebe oldugumu ogrendim suan 13 haftaya girdik cok sukur korkma Allah isteyince olur insallah Allah sanada bir evlat nasip eder tum isteyen annelerin hayali gercek olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…