3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

benim de 3. gün embriyosu transferim yapıldı 4. günümdeyim. Bir öncekinde 5. gün embriyosu tutmuştu ancak 7.haftada düştü. Umarım bunda sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Sanırım 3.gün embriyosundan da pozitifi gören çok kişi var.
Benim olmadı çok üzülmüştüm canım inşallah seninki olur bende bir çare açmıştım araştırmıştım bir umut olsun diye herkes olur diyordu ama olmadı

kızlar merhaba, benim de 20 yumurtam toplandı 14 tanesi olgundu, 5i döllendi 3. güne kadar sadece 3ü gelebildi, 3. gün biri 4 biri 6 biri 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. hiç biri A kalite değil, 8 hücreli olan için çok güzel bir embriyo dedi ama fragmantasyon nedeniyle 2. kalite sayılıyo onu dikkate almanıza gerek yok dedi.... salı günü test günüm sabırsızlanıyorum... benle benzer durumda olan var mı acaba neden bu kadar çok yumurta toplandığı halde döllenen ve gelişen sayısı bu kadar düşük olabilir yaşım 29 ikinci denemem...
Benimde 14 tane toplandı 3 tane 3. Güne kalmıştı sonucunuz ne oldu

Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza ben daha önce diş gebelik geçirdim tuplerimin ikiside kapali oldugunu soylediler ve tup bebek yapmaya karar verildi yurt disinda yasiyorum geçtiğimiz 20.03.2019 da transer yapildi bana 1.4.2019 da tekrar gelmemi soylediler kac gun embriyosu sormadim da ve bugün 8.günüm ibrar testi yaptin hafif çizgi cikti ama icimde korku var göğüslerim cok sisti aciyor kasiklarimda agrilar batmalar var hasta olcakmisim gibi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler
Merabalar sonucunuzne çıktı meral ettim. Benim de 4. Denemem 2 tane evlâdım var biri 5 diğeri 3 yaşında. İlk denemem olumsuzdu. Diğer denemelerimde oğlum ve kızımı aldım kucağıma 2 yıl arayla. İkisi de 2015 yılında dondurulmuş embriyo . Şimdi 2 tane daha kalmıştı o kadar uğraş çabadan sonra imha ettirmeye kıyamadık orda daracıklarına yanımızda dursun bakarız Allah büyük dedik. Gittik aldık bebişimiziama bir tanesi çözülünce gelişimi durdurdu😥😥 çok üzüldüm ama bir tanesi 'ni koydular 8 gün oldu. Şiddetli dercede karnım ağrıyor sınırlı gergin dokunsalar patlayacağım. erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Kızımda 5. Günde erlen gebelik testiyle oğlumda 7. Gün normal testle öğrenmiştik. Bugün umudum kırıldı beni terkmi etti bebişim😭😭 ben ona hiç kıyamadım aldım yanıma. Lütfen dua edin bana.hakkımda ne hayırlaysa onu versin inşallah Rabbim🤲🤲

kızlar merhaba, benim de 20 yumurtam toplandı 14 tanesi olgundu, 5i döllendi 3. güne kadar sadece 3ü gelebildi, 3. gün biri 4 biri 6 biri 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. hiç biri A kalite değil, 8 hücreli olan için çok güzel bir embriyo dedi ama fragmantasyon nedeniyle 2. kalite sayılıyo onu dikkate almanıza gerek yok dedi.... salı günü test günüm sabırsızlanıyorum... benle benzer durumda olan var mı acaba neden bu kadar çok yumurta toplandığı halde döllenen ve gelişen sayısı bu kadar düşük olabilir yaşım 29 ikinci denemem...
hayat ne garip şimdi oğlum kucağımda...

X