3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

Paramedik92

Rabbim gönlümdekini nasip eyle
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
1.096
1.572
Kızlar 2 martta dondurulmul çift 3. Gün embriyosu transfer olacağım ilk tedavim taze çift 5. Gündü tutmadı şimdi korkuyorum 3. Gün tutar mı tutmaz mı ilk defa donmuş tedavi olacağım 3. Gün ile hamile kalan var mı

Maşallah canım inşallah sağlıkla alın kucağınıza bende korku başladı çok korkuyorum

Beni zaten biliyorsun ama ben de 3 gün embriyosu ile hamile kaldım. Üstelik daha önce 2 kere taze 5.gün embriyosu denemiştik olmamıştı.

Bu embriyonun 3. 5. Günü olayını çözemedim 3. Gün tutmaz 5. Gün kesin tutar gibi bi düşünce mi var ne (bende bunlardan biriydim nette yazanlar yüzünden aman allahm benim hiç 5. Gün emb yok tutmayacakmı diye düşünmekten kendimi alamadım) bildiğim kadaryla embriyonun tutup tutmama sebebi sadece embriyo değildir rahim en önemli faktör, embriyo kalitesi gebeliğin devamı için önemlidir doğal yolla hamile kalıp bebeğin düşmesi gibi yani 3. Gün embriyosu kaliteli ise ya da orta kaliteli ise tutar neden tutmasın ama dondurulmuş hakkında bilgim yok orta kalitem oda neyse işte benimle şuan 5 aylık olduk bile dilerim rabbim size ve herkese nasip etsin

Beni zaten biliyorsun ama ben de 3 gün embriyosu ile hamile kaldım. Üstelik daha önce 2 kere taze 5.gün embriyosu denemiştik olmamıştı.
Bende taze 5. Gün denedim canım ama nasip olmayınca olmuyor işte korkuyorum benim bide 5. Gün 6 tane daha embriyom var doktor hanım 3. Günleri koyucam dedi

Amin canım aslında dediğin gibi nasipse en kötü embriyo bile olur sağlıkla al kucağına canım inşallah

Bende taze 5. Gün denedim canım ama nasip olmayınca olmuyor işte korkuyorum benim bide 5. Gün 6 tane daha embriyom var doktor hanım 3. Günleri koyucam dedi
Her denemede farklı olanı denemekte fayda var zaten canım. Taze olmadıysa donmuş, 5.gün embriyosu olmadıysa 3.gün embriyosu... Çünkü hepimizin vücudu, embriyoları farklı hangimizde hangisi tutar ancak deneme ile belli oluyor.

Embriyolar için en sağlıklı ortam anne rahmiymiş, en iyi labaratuvar ortamı bile tam olarak anne rahmi gibi olamıyormuş o yüzden bazı 3.gün embriyoları labaratuvar ortamında 5.güne giderken bozulma yaşayabiliyormuş ama anne rahminde daha daha rahat bölünmesini tamamlıyormuş. Yani o yüzden 3.gün embriyosu transferinde tutma şansı düşük demek yanlış olur. Embriyolog anlatmıştı bana bunları

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım ama diyolar ki 3. Gün embriyosu riskli çinkü 5. Güne gidip gitmeyeceği bilinmediği için tutma oranı düşük bizim merkezdeki embriyolog mu anlattı canım sana bunu

Evet canım hem o anlattı hem de ben başka bir yerde daha okumuştum. Nasipte varsa 2.gün embriyosu ile bile hamile kalan var o yüzden hiç 3-5 diye takılma, transferin tadını çıkar. Bebişimi aldım evime geldim de

İnşallah canım 11 gün kaldı gün sayıyorum artık stres yapmayayım diyorum ama elimde değil

Bende 3. Gün embriyosu transfer oldum 18 şubatta 2 tane beklemek çok zormuş 2 mart test günüm o güne kadar dayanabilir miyim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…