- 9 Ekim 2016
- 1.096
- 1.572
-
- Konu Sahibi Paramedik92
Sen 2 martta transfer olacaksın bende inş. 2 martta hamile olduğumu öğrenirim
Benim ilk denememde 5. Gün embriyosu tutmadı. Ama 2. Denememde 3. Gün embriyosu tuttu. Gerçi düşükle sonuçlandı ama çok şükür tutmuştu.
Burdan bir arkadaş ile aynı gün transfer olduk dolayısı ile sonucu da birlikte aldık.. benim 5. Gün embriyosuydu onun 3.Gün...
Benim negatif onun positif oldu..
Allah yeterki ol desin herşey oluverir.. kun feye kun ...
Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza ben daha önce diş gebelik geçirdim tuplerimin ikiside kapali oldugunu soylediler ve tup bebek yapmaya karar verildi yurt disinda yasiyorum geçtiğimiz 20.03.2019 da transer yapildi bana 1.4.2019 da tekrar gelmemi soylediler kac gun embriyosu sormadim da ve bugün 8.günüm ibrar testi yaptin hafif çizgi cikti ama icimde korku var göğüslerim cok sisti aciyor kasiklarimda agrilar batmalar var hasta olcakmisim gibi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler
merhabalar,Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza ben daha önce diş gebelik geçirdim tuplerimin ikiside kapali oldugunu soylediler ve tup bebek yapmaya karar verildi yurt disinda yasiyorum geçtiğimiz 20.03.2019 da transer yapildi bana 1.4.2019 da tekrar gelmemi soylediler kac gun embriyosu sormadim da ve bugün 8.günüm ibrar testi yaptin hafif çizgi cikti ama icimde korku var göğüslerim cok sisti aciyor kasiklarimda agrilar batmalar var hasta olcakmisim gibi yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk ler
Cok tesekkurlermerhabalar,
Regl olacakmışsın gibi belirtiler hamilelik belirtisi de olabiliyor. Benim 2. tüp bebek denemem, 3. gün embriyosu 8 hücreli. 4 Nisanda sonuç alacağım. İlkinde de aynısıydı ama biokimyasal gebelik oluşmuştu.Çok düşünmeyin herşey olacağına varıyor ve sabırlı olun. belirlenen gün öncesi test yapmak sadece enerjiyi düşürüyor. İyi haberler almanız dileği ile
Pazartesi gunu insallah yaptıracağımIkinci yi gördüm . Bi kan testini yaptirsandaha emin olursun
Bekledikce daha belirgin oluyor benim gibi bu durumda olan bu durumu yasayanlar yardimci olur lar sanitimIkinci yi gördüm . Bi kan testini yaptirsandaha emin olursun
Cok tesekkurler
Biraz once yaptigim test buda hala yaniliyor olabilirmiyimBekledikce daha belirgin oluyor benim gibi bu durumda olan bu durumu yasayanlar yardimci olur lar sanitim
İlk 5 dk da cıktıysa sonuc hamikedşn cnm. Tebrik eder imBiraz once yaptigim test buda hala yaniliyor olabilirmiyim
Evet oyle oldu Allah isteyen herkese nasip etsin insallahİlk 5 dk da cıktıysa sonuc hamikedşn cnm. Tebrik eder im
Aminnn cnm insallah. Özel degılse sızın sorununuz neydi acaba? Kac deneme yaptınız kac embriyonuz oldu? 3.gun mü 5.gün mü transfer sızınEvet oyle oldu Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim sorunum gecen sene diş gebelik gecirdim cocuk sol tupumde kalmis 7 haftalikyi amelitla aldilar sonra tekrardan beni laparoskopi yaptilar tuplerimin ikiside tamamen kapaliymis tup bebek denememi soylediler daha ilk denemem ben sormadim kacinci gun emriyosu bilmiyorum ama bana 12 gun sonra tekrar gidip kan vermemi soylediler arastirdim 3 gun embriyosu 12 gun sonra belli oluyormus 2 embriyo dan birini verdiler digeri dondurulduAminnn cnm insallah. Özel degılse sızın sorununuz neydi acaba? Kac deneme yaptınız kac embriyonuz oldu? 3.gun mü 5.gün mü transfer sızın