3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

Amin canım içini rahat tut olumsuz düşünme benim 3.tup bebek denemesinden sonra tuttu inşallah sende bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bir sekilde

İnsallah kuzum senin 2. Gün kaç hücreliydi söylediler mi bana söylemediler 1. Kalite dediler donduruldu seninki donukmu taze mi 0 01 Adana 01

Merhaba 4bugun 4.gunum 3 gun boyinc Adet olacakmisim gibi sancim vardi bugun yok sadece sag kasigim agriyor sizce tutunmadimi bebek

Merhaba 4bugun 4.gunum 3 gun boyinc Adet olacakmisim gibi sancim vardi bugun yok sadece sag kasigim agriyor sizce tutunmadimi bebek

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur..
Herkeste farklı belirtiler oluyor canım.. bazı arkadaşların hiç belirti olmadan pozitif oluyor sonucu.. merak etme içini ferah tut meryem süresini oku ve dinle canım... RABBİM emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah

Amin ins cok teşekkür ederim surekli okuyorum ons hayirlisiyla pozitifi gorurum

Mrb aranizda yeniyim. Benim 3. Gun embriyosu ikitabe transfer yapildi kac gunde tutunurlar ve 3. Denemem oldu ama hic belirtim yok bugun ikinci gunum

Mrb aranizda yeniyim. Benim 3. Gun embriyosu ikitabe transfer yapildi kac gunde tutunurlar ve 3. Denemem oldu ama hic belirtim yok bugun ikinci gunum
Merhaba herhangi bir belirti arama derim cunkü hiç bişi hissetmiyorsun kullandığımız ilaçların yan etkisinden bazı degısıklıkler oluyo vücutta ama bunu gebeliğe baglamamak lazım. Benım de 3.gün embrıyosu transverin 7.günündeyim bugün bende meraktan catlıcam

Yumurta toplandığı zaman mı biliyorlar yumurta nasıl diye anlamıdım ki taze yumurta enjekte edecekler dedi üç gün bende neden inç gün diye düşünüyorum

Benimde üç gün embriyo 6 hücreli dediler dünya başıma yıkıldı ağladım hatta masadan kalkmak istedim merede ise her şey gitti dedim kendimce yaşım 40 ikinci denemem umudum yok sadece dua ediyorum 22 Ekim’de on gün kan yAptır dedilet

benim de 3. gün embriyosu transferim yapıldı 4. günümdeyim. Bir öncekinde 5. gün embriyosu tutmuştu ancak 7.haftada düştü. Umarım bunda sağlıkla kucağıma almak nasip olur. Sanırım 3.gün embriyosundan da pozitifi gören çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…