- 21 Kasım 2019
- 857
- 6.773
- 29
-
- Konu Sahibi Paramedik92
Amin canım içini rahat tut olumsuz düşünme benim 3.tup bebek denemesinden sonra tuttu inşallah sende bebeğini kucağına alırsın sağlıklı bir sekildeBenim de 3. Gün embryosu donduruldu şuan Mart ayında trasnfer olucak insallah benimde tutar 3. Gün embryosu diye içimde nedense bi tedirginlik var hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah canım 0 01 Adana 01
3.gun embriyosu 2 tane yumurta konduİnsallah canım kaçıncı gün embriyosuydu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 0 01 Adana 01
merhaba beta hcg değerlerinizi yazabilirmisiniz benim 9. gün 28 cıktı korkuyorum düsük mü diye ama 3. gün embriyosu normal olabilir gibi de geliyor3.gun embriyosu 2 tane yumurta kondu
Benim 10.gun 45 12.gun 74 14.gun 188 çıktı 12.gunde tekrar kan ver canımmerhaba beta hcg değerlerinizi yazabilirmisiniz benim 9. gün 28 cıktı korkuyorum düsük mü diye am 3. gün embriyosu normal olabilir gibi de geliyor
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumHayırlısı olsun canım insallah bende buradan güzel haberler verebilirim 0 01 Adana 01
Merhaba 4bugun 4.gunum 3 gun boyinc Adet olacakmisim gibi sancim vardi bugun yok sadece sag kasigim agriyor sizce tutunmadimi bebek
Amin ins cok teşekkür ederim surekli okuyorum ons hayirlisiyla pozitifi gorurumRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğin sana sımsıkı tutunur..
Herkeste farklı belirtiler oluyor canım.. bazı arkadaşların hiç belirti olmadan pozitif oluyor sonucu.. merak etme içini ferah tut meryem süresini oku ve dinle canım... RABBİM emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah
Merhaba herhangi bir belirti arama derim cunkü hiç bişi hissetmiyorsun kullandığımız ilaçların yan etkisinden bazı degısıklıkler oluyo vücutta ama bunu gebeliğe baglamamak lazım. Benım de 3.gün embrıyosu transverin 7.günündeyim bugün bende meraktan catlıcamMrb aranizda yeniyim. Benim 3. Gun embriyosu ikitabe transfer yapildi kac gunde tutunurlar ve 3. Denemem oldu ama hic belirtim yok bugun ikinci gunum