3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

Benim olmadı çok üzülmüştüm canım inşallah seninki olur bende bir çare açmıştım araştırmıştım bir umut olsun diye herkes olur diyordu ama olmadı

Benimde 14 tane toplandı 3 tane 3. Güne kalmıştı sonucunuz ne oldu

Merabalar sonucunuzne çıktı meral ettim. Benim de 4. Denemem 2 tane evlâdım var biri 5 diğeri 3 yaşında. İlk denemem olumsuzdu. Diğer denemelerimde oğlum ve kızımı aldım kucağıma 2 yıl arayla. İkisi de 2015 yılında dondurulmuş embriyo . Şimdi 2 tane daha kalmıştı o kadar uğraş çabadan sonra imha ettirmeye kıyamadık orda daracıklarına yanımızda dursun bakarız Allah büyük dedik. Gittik aldık bebişimiziama bir tanesi çözülünce gelişimi durdurdu çok üzüldüm ama bir tanesi 'ni koydular 8 gün oldu. Şiddetli dercede karnım ağrıyor sınırlı gergin dokunsalar patlayacağım. erken gebelik testi yaptım bişey çıkmadı. Kızımda 5. Günde erlen gebelik testiyle oğlumda 7. Gün normal testle öğrenmiştik. Bugün umudum kırıldı beni terkmi etti bebişim ben ona hiç kıyamadım aldım yanıma. Lütfen dua edin bana.hakkımda ne hayırlaysa onu versin inşallah Rabbim

hayat ne garip şimdi oğlum kucağımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…