3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

Ca Canim transfer sonrasi adet belirtisi yaşadın mi?

kızlar merhaba, benim de 20 yumurtam toplandı 14 tanesi olgundu, 5i döllendi 3. güne kadar sadece 3ü gelebildi, 3. gün biri 4 biri 6 biri 8 hücreli 3 embriyo transfer edildi. hiç biri A kalite değil, 8 hücreli olan için çok güzel bir embriyo dedi ama fragmantasyon nedeniyle 2. kalite sayılıyo onu dikkate almanıza gerek yok dedi.... salı günü test günüm sabırsızlanıyorum... benle benzer durumda olan var mı acaba neden bu kadar çok yumurta toplandığı halde döllenen ve gelişen sayısı bu kadar düşük olabilir yaşım 29 ikinci denemem...

Benimde a kalite oluşmuyor. Sanırım yumurta kalitesiyle alakalı. Önce sperm kalitesiyle alakalı sanıyordum ama sperme mikro çip yaptık süper kalitede spermler kullanıldı yine embriyo maksimum 3 tane kalıyor. 2 tanesi transfer edildi 1 tane donduruldu oda 2. Kalite

hayırlısı olsun hakkımızda en azından bir tanecik dondurulmuşum kalsa içim biraz daha rahat olucakti şimdi çok geriliyorum yine olmazsa aynı ilaçlar aynı tedavi.... sizin sonuç ne zaman

hayırlısı olsun hakkımızda en azından bir tanecik dondurulmuşum kalsa içim biraz daha rahat olucakti şimdi çok geriliyorum yine olmazsa aynı ilaçlar aynı tedavi.... sizin sonuç ne zaman

Benim ikinci denememde hiç kalmamıştı embriyo ama tranfer edilen tutmuştu. Malesef düşükle sonuçlandı. Bu haftada 3. Denememde negatif aldım. 1 dondurulmuşum var 2. Kalite bilmiyorum ne yapacağım.

39 yaşında erken menapoz hastasıyım. yumurta çok zor bulunuyor. tedavide bir yumurta gelişti o da 3. güne geldi ama 4 hücreli, dondurdu doktor. bir kere daha deneyeceğiz çıkarsa onu da alıp transfer yapılacak. 4 hücreli ama kaliteli dedi embriyo için doktor. sizce şansım ne kadar ne dersiniz çok panik oluyorum

Selam arkadaşlar bana da bi yardımcı olun lütfen. 3. Gün embriyo transferim yapıldı bugün 10. Gün. Bu sabah idrarda erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ben transferin 3. Günü kabızlıktan dolayı ıkınma yaşadım, korkuyorum acaba tutmadı mı? Bu şekilde olupta pozitif sonuç alan var mı

ıkınmayla ilgiisi olmaz canım içini rahat tut. ben de kabız olmuştum hatta duphalac kullanmak zorunda kaldım..bir de idrar testine güvenme yanlış çıkıyor. benim 10. gün kanda pozitif çıktı, iki gün sonra 12. gün meraktan idrar yaptım idrar negatifti. benim de 3. gün embriyosu

Kan testi yaptırın bence.. idrar testine güvenmeyin... onlar yanıltıcı ve bazen boşuna üzüyor insanı...

Merhaba kızlar bende Mart ayında dondurulmuş 3. Gün embryosu ile transfer olacağım nasipse çok korkuyorum 3. Gün embriyosu ya tutmaz diye rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Merhaba kızlar bende Mart ayında dondurulmuş 3. Gün embryosu ile transfer olacağım nasipse çok korkuyorum 3. Gün embriyosu ya tutmaz diye rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Merhaba canım..
Burdan sürekli yazistigim arkadaşım ile birlikte aynı zamanda tedavi olduk..
Onun 3. Gün embriyosu vardı
Benim 5. Gün embriyosu iyi kalitede koydular..
Oda diyorduki ISSIZZ seninki tutar benimki tutmaz..
Benim sonucum negatif onunki positif oldu şuan dada yavrusunu kucağına bile aldı..
Lütfen kafanıza takmayın..
RABBİM ol derse neler olmazki hiç bir şey önüne geçemez..
Rahat ol rabbime dua et...

Canım cevabın için teşekkür ederim. Gerçekten içimi rahatlattın rabbim ol derse olur inslalah
Rabbim sana da hayırlısıyla nasip etsin en yakın zamanda ISSIZZ

Ben 3.gun embriyo ile hamile kaldım taze kullandım 2 embriyo oluştu ikisini de kullandım ama 1 tanesi tuttu

Benim de 3. Gün embryosu donduruldu şuan Mart ayında trasnfer olucak insallah benimde tutar 3. Gün embryosu diye içimde nedense bi tedirginlik var hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına al inşallah canım 0 01 Adana 01

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…