3.Gün embriyosu ile hamile kalanlar

4 tane orta kalite 3. Gun embriyom vardi, 5. Gune gelemedikleri için heba oldu, neden 3.gunde dondurulmadilar diye sordugumda onlar zaten size gebelik getirmicekti dedi doktorum. Ama insanin icinde bi acaba oluşuyor ister istemez

4 tane orta kalite 3. Gun embriyom vardi, 5. Gune gelemedikleri için heba oldu, neden 3.gunde dondurulmadilar diye sordugumda onlar zaten size gebelik getirmicekti dedi doktorum. Ama insanin icinde bi acaba oluşuyor ister istemez
Keşke riske atmayıp en azından 2 tanesini 3.günde dondursalarmış konuyu açan arkadaş da 3.gün embriyoları ile hamile şuan

Bazı yorumlarında gördüm . Izmir smyrna da tedavi görmüşsün. Kaç defa denedin dondurulmusla mi oldu ikincide yazar misin

Merhaba kızlar,

Ben 30 yaşındayım uzun protokol tedavi ile 5 adet yumurtam gelişti, yumurta toplama işleminde sadece 3 tane yumurtanın gelişmiş olduğu gördüler. Yumurta toplamanın ertesi günü embriyolog aradı ve sadece 2 yumurtanın döllendiğini söyledi. 3. Gün transfer yapılacağını bildirdi.

3. Gün embriyo transferi ile hamile kalanların desteğini almak, moral depolamak için açtım üyelik ve yazmak istedim. Çünkü zaten 30 yaşta bu kadar az yumurta olması, 2 tanecik döllenmesi beni biraz üzdü.

Bir de ben Amerikan Hastanesinde tedavi oluyorum. Transfere kadar her gün arayacaklar mı? Sizde nasıl oldu?

Benim 2014 yılında ilk tedavimden 3.gün embriyosu 8 hücreli embriyodan bir oğlum var . Şimdi kardeş istediğimiz için bi tane dondurulmuş yine 3.gün 9 hücreli embriyonun almak için tedavi asamasindayim. Rabbim ol derse olur bunun 3 ü 5 i yok bence . Ve hergün aramazlar bir kere arayıp verdi lerse transfer gününe kadar da bi olumsuzluk olmazsa aramalara.

Merhaba bende yeniyim ve ilk transferimi pazartesi günü oldum 3. Gun orta kalite embriyo koyuldu yasım 29 bugun 3. Gün sizde ne gibi belirtiler olmustu ben şuan hiçbiriey hissetmiyorum hatta embriyom şuan benimlemi onu bile bilmiyorum ((

Belirti arama bence . Çünkü insan psikolojik olarak dahil yaşıyor belirtileri

Aynı yaştayız ve 1 embriyom oluştu 3.gün keske benim de 2 tane olsaydı

Bende 30 yaşındayım transferim henüz olmadı lucrin vurulsun regli bekliyorum ondan sonra transfer e basliycaklar 1 embriyom var çok umutlu değilim ama kısmet tabi

Çok teşekkür ederim, bende 2 embriyo olduğunu öğrendiğimde Allahım bana ikisini de dünyaya getirmeyi nasip et hayırlısıysa dedim Tedavi sonucunu paylaş bizimle merak ederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…