- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Benimde henüz yok:)
O kalan mercimek çorbası mercimek köftesi olmaz mı kiAmannnn boşver , sen mercimek çorbası yap yeter, belki ben kazanırım herkesi kandırıp mercimek çorbası yaptirirsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde henüz yok:)
O kalan mercimek çorbası mercimek köftesi olmaz mı kiAmannnn boşver , sen mercimek çorbası yap yeter, belki ben kazanırım herkesi kandırıp mercimek çorbası yaptirirsam
İyi anlastik ben daha emin degilim hangi tarifin kazanacagindan. 3. De kazanmayacak bisey yaptim ama ondan eminim3.ye birinci olursam 4.fikrimi sana veririm
Bende oy almayacağını bildiğim muhteşem fikrimi yaparim
4.ye kimsenin şansı yok, birincilik bende3.ye birinci olursam 4.fikrimi sana veririm
Bende oy almayacağını bildiğim muhteşem fikrimi yaparim
Olur tabi neden olmasın:)O kalan mercimek çorbası mercimek köftesi olmaz mı ki
Et suyunu kaale almadilar ama kandiramazsin beniAmannnn boşver , sen mercimek çorbası yap yeter, belki ben kazanırım herkesi kandırıp mercimek çorbası yaptirirsam
Ben koftemden umutluydumİyi anlastik ben daha emin degilim hangi tarifin kazanacagindan. 3. De kazanmayacak bisey yaptim ama ondan eminim
Hemen sileyim ozaman o mesajiOlur tabi neden olmasın:)
Hayır bildiğin mercimek çorbası, karıştırma köfte mofteO kalan mercimek çorbası mercimek köftesi olmaz mı ki
Ne yaptın de hele4.ye kimsenin şansı yok, birincilik bende
Ben kendi yaptiklarimi begeniyorum ama oylayan kisiler acayip seyleri seciyor ordan kaybediyorum sanirimBen koftemden umutluydum
Asıl beni beniHayır bildiğin mercimek çorbası, karıştırma köfte mofte
Hay allah beni bildiği gibi yapsın , milletin aklına ne getirdim
Ben kendi yaptiklarimi begeniyorum ama oylayan kisiler acayip seyleri seciyor ordan kaybediyorum sanirim
Dur hele sadece malzemelerimi aldım 'cııızzzzz' sesi duyuyor musun? Işte o benim yemeginden gelecek, fragman buNe yaptın de hele
Valla bu hafta beceremezsem son hafta birinci olanlardan yaparim artik hic utanmam kusura bakmayin simdiden soyluyorumEvet fairy oylamalari değişik bir hafta sade sofra bir hafta daha canli bakalım bu hafta ne olacak
Kafaları karıştıSadelik seviyorlarEvet fairy oylamalari değişik bir hafta sade sofra bir hafta daha canli bakalım bu hafta ne olacak
3e yaptığım benzer ama 4 e bulduğum 3te cikmmazsa yapılmadı3. De farklı ne var cok merak ediyorum ve 4. Ye farkli tarif kalacakmi acaba
Sen masaya hepsinden yap koy garanti olsunValla bu hafta beceremezsem son hafta birinci olanlardan yaparim artik hic utanmam kusura bakmayin simdiden soyluyorum
Kulağıma fisildasana3e yaptığım benzer ama 4 e bulduğum 3te cikmmazsa yapılmadı
Senin mesajini okurken bir aydinlanma yasadim belki 4.ye onu yaparim3e yaptığım benzer ama 4 e bulduğum 3te cikmmazsa yapılmadı