- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
fairy kazan senYa dur bunu da ben kazanım nolurrrr....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fairy kazan senYa dur bunu da ben kazanım nolurrrr....
Onu da kazanım bunu da kazanım nolur kifairy kazan sen
gözünü kazen doyursun hipoOnu da kazanım bunu da kazanım nolur ki
Yok be yemek yaptım salata yaptım çorba yaptım ne var bundayaaa sus pınarda çok korkuyorum senden
Bende bendebaklava hariç bütün kozlarımı oynadım
bu da olmazsa kendileri kaybeder
Ne gerek var bu işlere şerbetli tatlı yapmadığima pişmanımsofrayı yeniden kudurcan bana
Aman evime bir sürü hediye gelsin doyar inş.. sanki senin ki doydu mu? Fairy kazandın pınarda istiyorsungözünü kazen doyursun hipo
Aldığım duyumlara göre süperbir tatlı yaptı elaYok be yemek yaptım salata yaptım çorba yaptım ne var bunda
Bende bende
Ne gerek var bu işlere şerbetli tatlı yapmadığima pişmanım
Baklavadir oAldığım duyumlara göre süperbir tatlı yaptı ela
Burası fairye, pınar sofrasından konuştuksen burayı bi terk eder misin
git fairy de oyna
ahahahaha burası fairy miş
Bir daha labne tatlı olursa kimseye vermem şuraya yazdımniyeymiş yaaa :)
açabilen yiğido varda sen açma mı dedin
elinden gelen açar ortaya koyar hacı
açamayan çamur atar benim gibi
Bırakın başları kazansın siz kazandınızAman evime bir sürü hediye gelsin doyar inş.. sanki senin ki doydu mu? Fairy kazandın pınarda istiyorsun
Becerikli olmak bizim suçumuz muBir daha labne tatlı olursa kimseye vermem şuraya yazdım
Aynen ya ne yapalımBecerikli olmak bizim suçumuz mu
Herkes kazansın aa.. ben fairy kazanmadım ama.. dün eşim fairy aldı ama olsun bedava da gelsinBırakın başları kazansın siz kazandınız
Birini kazanın hepsine göz dikmeyinHerkes kazansın aa.. ben fairy kazanmadım ama.. dün eşim fairy aldı ama olsun bedava da gelsin
Bakım bu hafta hem fairy hem pınar .. birini kazanim yeter.. o kdr katıldım elim boş dönmiyimBirini kazanın hepsine göz dikmeyin
Doğru bir sen katılıyorsunBakım bu hafta hem fairy hem pınar .. birini kazanim yeter.. o kdr katıldım elim boş dönmiyim
kalpten gidicem o kadar merak ediyorum sofranıYok be yemek yaptım salata yaptım çorba yaptım ne var bunda
Bende bende
Ne gerek var bu işlere şerbetli tatlı yapmadığima pişmanım
eeppsııı benim olacakAman evime bir sürü hediye gelsin doyar inş.. sanki senin ki doydu mu? Fairy kazandın pınarda istiyorsun
ahada ben şahidimBir daha labne tatlı olursa kimseye vermem şuraya yazdım
nevoş ben ikisini de kazanayım,rozet benim olsun hediyeler ikincinin :)Birini kazanın hepsine göz dikmeyin