- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Citirt sesi bu da benimkinin fragmanıDur hele sadece malzemelerimi aldım 'cııızzzzz' sesi duyuyor musun? Işte o benim yemeginden gelecek, fragman bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Citirt sesi bu da benimkinin fragmanıDur hele sadece malzemelerimi aldım 'cııızzzzz' sesi duyuyor musun? Işte o benim yemeginden gelecek, fragman bu
Ozaman satafatli olur onuda sevmiyor koftehorlarSen masaya hepsinden yap koy garanti olsun
ne bir ayı kız 2025 e kadar stok vardır ondaAynen bak buna sonuna kadar katılıyorum kadın bir ay daha yarışsak hepsine sofrası hazır
Hangi mesajım sileyim başka aydinlanmalr olmadanSenin mesajini okurken bir aydinlanma yasadim belki 4.ye onu yaparim
Nevroş koş, tabak kırıldıCitirt sesi bu da benimkinin fragmanı
sen şeetme ben öle her yere yazıyorum tuzsuz deli bekir gibiGeldim ama etiket neredeyse oraya gidiyorum:)
hiiiiii vallaha mıFragmanını göstereyim mi
Oyuzden pinardan kaybedebilirim,israf bu derler diye korkuyorumOzaman satafatli olur onuda sevmiyor koftehorlar
4.ye farkli olabilir dedin ya bende yapilmayan ve hep basima gelen bisey geldi aklima 3.de yapan olmazsa 4te onu yaparim artik bendeHangi mesajım sileyim başka aydinlanmalr olmadan
Niye ne yaptin on cesit yemekmi yaptinOyuzden pinardan kaybedebilirim,israf bu derler diye korkuyorum
ben sana söylerim beğenirsen yaparsın benim yedek planımdı :)4. Ye hic fikrim yok zaten ne yapicam bilmem
ben bu hafta da kazanamasaydım tabağı çanağı ortaya atıp lök diye çekecektimEvet fairy oylamalari değişik bir hafta sade sofra bir hafta daha canli bakalım bu hafta ne olacak
Az once buldum bisey ama 3. Yarisma acilsin duruma gore konsuuruz ozamanben sana söylerim beğenirsen yaparsın benim yedek planımdı :)
Yok bence çok başarılı:)Oyuzden pinardan kaybedebilirim,israf bu derler diye korkuyorum
yaa şuna başarılı deyip durma feci bozuluyorumYok bence çok başarılı:)
Sofra hazır değil ya fikri hazırPes etmeyelim bak retro_hippo 4. sofra bile hazır
Kulağıma fisildasana
Pışşıkhiiiiii vallaha mı
göster göster
pislikPışşık