- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
hipo valla çalışkan arı gibi hepsine katılıyo :)Doğru bir sen katılıyorsun
onlar da katılsın azmetsin alla allaaaa
bi kere kazanamayınca küstüm gidiyom derlerse daha çok beklerler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hipo valla çalışkan arı gibi hepsine katılıyo :)Doğru bir sen katılıyorsun
Hayy ağzını öpimhipo valla çalışkan arı gibi hepsine katılıyo :)
Aynen bak buna sonuna kadar katılıyorum kadın bir ay daha yarışsak hepsine sofrası hazırhipo valla çalışkan arı gibi hepsine katılıyo :)
Geldim ama etiket neredeyse oraya gidiyorum:)kendi kendime konuşmaya da başladım hadi gözünüz aydın
Neden olmasınAynen bak buna sonuna kadar katılıyorum kadın bir ay daha yarışsak hepsine sofrası hazır
Fragmanını göstereyim mikalpten gidicem o kadar merak ediyorum sofranı
Ben ben bihterin sonuncu oldum 3.yarismaya foto yolladım nevoş 4 u baslatsa ona da yapicam hemenhipo valla çalışkan arı gibi hepsine katılıyo :)
Bende yapıyorum Blue_Peri N Nana Youlost16 WunderLost hepsine katılıyorlar:)Ben ben bihterin sonuncu oldum 3.yarismaya foto yolladım nevoş 4 u baslatsa ona da yapicam hemen
Eveeeeettt şansı olan alıyor herkesin emeğine sağlık sofralar birbirinden guzel
Aynen canım :)SağolsunlarEveeeeettt şansı olan alıyor herkesin emeğine sağlık sofralar birbirinden guzel
Ben 4. Yarışmaya bile menü hazırladım hopppp pazar oylama başladığı anın 2.dakikası paylaşacağım
Az kaldi bende pes edicem diyorum bazenDahliadivin 'de öyle hepsine kattılıyor
Şahanesin merakla bekliyorumAllah razı olsunBen 4. Yarışmaya bile menü hazırladım hopppp pazar oylama başladığı anın 2.dakikası paylaşacağım
Benimde henüz yok:)4. Ye hic fikrim yok zaten ne yapicam bilmem
3.ye birinci olursam 4.fikrimi sana veririm4. Ye hic fikrim yok zaten ne yapicam bilmem
Amannnn boşver , sen mercimek çorbası yap yeter, belki ben kazanırım herkesi kandırıp mercimek çorbası yaptirirsam4. Ye hic fikrim yok zaten ne yapicam bilmem