Burada olmaz diğer konuya gelin:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada olmaz diğer konuya gelin:)
Yo iki çeşit yaptım bişey birşeyi birde birsey birşeyi yanina ara sicak soğuk falanNiye ne yaptin on cesit yemekmi yaptin![]()
Ama cidden şansımız yokyaa şuna başarılı deyip durma feci bozuluyorum![]()
fairt demiyiz biz geneBurada olmaz diğer konuya gelin:)
Aynenfairt demiyiz biz gene![]()
Ben öylemi yapayım yaniben bu hafta da kazanamasaydım tabağı çanağı ortaya atıp lök diye çekecektim![]()
tamam pınara gidelim ben 4.haftaya hazırlanayımAma cidden şansımız yok![]()
Ama kk oylamayı sofrada farklı yapıyor.Yani öyle olmazsa bayağı şaşırırımtamam pınara gidelim ben 4.haftaya hazırlanayım![]()
Sen öyle diyorsanYok bence çok başarılı:)
İnş cnmaslında ben pınarı çok seviyorum :)
4.haftaya da kalmak isterim![]()
Bende fisildarim bak, ortaya harika birşey çıkarabilirizPışşık![]()
Yalandan övüyor inanmaSen öyle diyorsan![]()
Guclerimizi birlestirsek mi diyorsunBende fisildarim bak, ortaya harika birşey çıkarabiliriz![]()
Fikir alışverişi diyelim , kimsenin haberi olmadan, aramizdaGuclerimizi birlestirsek mi diyorsun![]()
Napalim umut dünyası be abla
ramazan sonrası boşluğa düşücezDiger taraftan hayir gelmedi bugunNevreste buraya kac sofra geldi :)
Aynen ayda bir Yarisma bizim disimizin kovuguna yetmez ya ne yapsak mandala bakiyorum kendime evde oyalanacak biseyler bulmaya calisiyorumramazan sonrası boşluğa düşücez![]()
Şimdilik 12 canım:)Diger taraftan hayir gelmedi bugunNevreste buraya kac sofra geldi :)
Hm iyi baya gelmis :)Şimdilik 12 canım:)