- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Ben bekledim yapacaksın diye,sormayı unuttum,demek ki müsait olamadı dedimNe sunumlar araştırdım havuç dilim yapacaktım
Ama çekindim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bekledim yapacaksın diye,sormayı unuttum,demek ki müsait olamadı dedimNe sunumlar araştırdım havuç dilim yapacaktım
NedenNe sunumlar araştırdım havuç dilim yapacaktım
Demek sen açtın baklavayıben tatlı yapmadım ne de olsa sonuncu oluyorum bu ay diyeSiz tatlı yapmışsınız iftar sofrasına diye ben de yaptım,boşuna mı yordum kendimi
Çokta uygundum çocuklar bile havaya girdi ama vazgeçtim başka tarifler araştırdım ama tarzım değil:)Ben bekledim yapacaksın diye,sormayı unuttum,demek ki müsait olamadı dedim
En çok senden korkuyorumDemek sen açtın baklavayıben tatlı yapmadım ne de olsa sonuncu oluyorum bu ay diye
Söz oluyorNeden
Siyah giyme söz olur,beyaz giyme toz olur
Baklava açmadım .Hiç yapmadığım bir tatlıyı yaptım risk alarak ,boyutu istediğim gibi olmasa daDemek sen açtın baklavayıben tatlı yapmadım ne de olsa sonuncu oluyorum bu ay diye
Bir kurşun doktureyim sonra kork bendenEn çok senden korkuyorum
Aynen nazar oldu:)Bir kurşun doktureyim sonra kork benden
Himm boyutlu bir tatlıBaklava açmadım .Hiç yapmadığım bir tatlıyı yaptım risk alarak ,boyutu istediğim gibi olmasa da
Nazar boncuğu takicam oylama günüAynen nazar oldu:)
Seneye daha güzel açacak dediyse şimdiki güzel olmamış demek kiHimm boyutlu bir tatlı
Ozaman elalis açtı çünkü nevoş ona seneye daha güzel olacak falan demişti biryerde ipucu
Öyle mi diyorsunSeneye daha güzel açacak dediyse şimdiki güzel olmamış demek ki
tamamYok canım sen biraz ara ver
yaaa sus pınarda çok korkuyorum sendenAçmadım blöf tü o
niyeymiş yaaa :)Söz oluyor
sofrayı yeniden kudurcan banaHimm boyutlu bir tatlı
Ozaman elalis açtı çünkü nevoş ona seneye daha güzel olacak falan demişti biryerde ipucu
Ya dur bunu da ben kazanım nolurrrr....baklava hariç bütün kozlarımı oynadım
bu da olmazsa kendileri kaybeder
sen burayı bi terk eder misinSeneye daha güzel açacak dediyse şimdiki güzel olmamış demek ki