- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.543
- 31
O çocuklara sabır diliyorum gerçektenHayır biri var çocuğu deneme de ikinci olmuş ayyy bu sınavda benim çocuk döküldü döküldü diyor baktim listede ikinci olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O çocuklara sabır diliyorum gerçektenHayır biri var çocuğu deneme de ikinci olmuş ayyy bu sınavda benim çocuk döküldü döküldü diyor baktim listede ikinci olmuş
Bizim cam üstten açıktı ilk defa ordan kedi girdiğini görüyorum kuşu salmistik uçsun evde diye sinsi kedi gunesligin altindan nerden gördü duydu kuşu o azimle girdi anlamadık aynı odada kuş kedi ve ben hayal etBen de yeni evliyken girmisti
Kokusunu almıştır kusunBizim cam üstten açıktı ilk defa ordan kedi girdiğini görüyorum kuşu salmistik uçsun evde diye sinsi kedi gunesligin altindan nerden gördü duydu kuşu o azimle girdi anlamadık aynı odada kuş kedi ve ben hayal et
Tamm tamm git senben zaten düşünce baloncuklaraimi yazıyorum burda terapi topigim benimBildirim gelmedi yada görmedim
Gitmem lazım görüşürüz
KiblemesinlerDeli var diyeTamm tamm git senben zaten düşünce baloncuklaraimi yazıyorum burda terapi topigim benim
Olabilir kuşu cami kapalı odaya kapatıyoruz artik yanında yoksakKokusunu almıştır kusun
Amacım o zaten birinci olcam ben vurucam kırbacı alicam oylarıKiblemesinlerDeli var diye
Yok yok yaz sorun değil hem konu aktif kalır oy veren olur
Ben bir keresinde o sınavda ikinci olan çocuğun annesine (komşum) aynı zamandaO çocuklara sabır diliyorum gerçekten
Tül uzun yere kadar camin önündeki koltuğu ittik,koltukla tül arasında kaldi kedi önce kuşu yakaladık kafese kapattık sonra kediyi kovdukKuş ne yaptı kedi girince
Kedi sizi uyarmış bak bunu sokun kafese yoksa yerim demişTül uzun yere kadar camin önündeki koltuğu ittik,koltukla tül arasında kaldi kedi önce kuşu yakaladık kafese kapattık sonra kediyi kovduk
Girmeye çalışırken sesini duyduk aslinda cama vuruyordu ama girebileceğini hiç düşünmemiştik
Bir musibet bin nasihat oldu bizeKedi sizi uyarmış bak bunu sokun kafese yoksa yerim demiş
Ondan seni birinci yapmıyoruz:)Amacım o zaten birinci olcam ben vurucam kırbacı alicam oyları
Aynisi başıma geldi 1 günde beraber yaşadık haberim olmasan insan bir miyavlar birde hamileymiş yer arıyormuş bütün dolaplara kolilere girmişAyy bizim eve kedi girdi geçen akşam şokunu atlatamadim hala her an biyerden kedi çıkacak diye korkuyorum kendimle konuşmak için güzel bir topik
kız sen kediden korkuyomusunBir musibet bin nasihat oldu bize
Kı bu korkmak değil evde yabancı bir kedi..kız sen kediden korkuyomusun
Ay iyi dogurmamisAynisi başıma geldi 1 günde beraber yaşadık haberim olmasan insan bir miyavlar birde hamileymiş yer arıyormuş bütün dolaplara kolilere girmiş