- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.225
- 32
Markete gidiyorum bende ama bugun burasi 28 dereceymis bide oglen saati cikinca gunes carpti bizi donunce uyudum oglumla dayanamadimBizde öyle ben mecburiyet ten markete gittim ama yatıyorum şuan perişan halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Markete gidiyorum bende ama bugun burasi 28 dereceymis bide oglen saati cikinca gunes carpti bizi donunce uyudum oglumla dayanamadimBizde öyle ben mecburiyet ten markete gittim ama yatıyorum şuan perişan halde
Ayy teşekkür ederimm iyiyim çok şükür Mersin e geldik eşimin ailenin yanına. Urfa dan Mersin e geçiş sıcaklığa bir de nem eklemek oldu benim içinevde takılıyoruz öyle ramazanın son demleri. Yelek örüyorum bitmiyor bir türlü(kendime) roman oKuyorum falan geçiyor günler. Sen nasılsın çocuklar nasıl
Bende evdeyim işte yemek çamaşır bulaşık vakit kalmıyor bugün ilk defa online veli toplantısı vardı değişik mis :))Ayy teşekkür ederimm iyiyim çok şükür Mersin e geldik eşimin ailenin yanına. Urfa dan Mersin e geçiş sıcaklığa bir de nem eklemek oldu benim içinevde takılıyoruz öyle ramazanın son demleri. Yelek örüyorum bitmiyor bir türlü(kendime) roman oKuyorum falan geçiyor günler. Sen nasılsın çocuklar nasıl
Ondan önce verenler kıskanır kavga çıkmasın şimdi401.kişiye bir ödül göndermen gerek Canfeb
Nasıl oldu ya komik durumlar çıktı mı ortaya sınıfta çok konuşuyor, arkadaşlarıyla kavga ediyor, geç geliyor falan gibi şikayetler de olamaz artık malumBende evdeyim işte yemek çamaşır bulaşık vakit kalmıyor bugün ilk defa online veli toplantısı vardı değişik mis :))
Hamur makinesini kullanıyordur meşguldür o şimdiNevreste ne haber
Yok yok yan topikteHamur makinesini kullanıyordur meşguldür o şimdi
Konuşmak isteyen veli el kaldırdıNasıl oldu ya komik durumlar çıktı mı ortaya sınıfta çok konuşuyor, arkadaşlarıyla kavga ediyor, geç geliyor falan gibi şikayetler de olamaz artık malum
28 derece çok mu biz dünden önce 70 yılın en yüksek sıcaklığını gördük 40.2Markete gidiyorum bende ama bugun burasi 28 dereceymis bide oglen saati cikinca gunes carpti bizi donunce uyudum oglumla dayanamadim
Ben de yeni evliyken girmistiAyy bizim eve kedi girdi geçen akşam şokunu atlatamadim hala her an biyerden kedi çıkacak diye korkuyorum kendimle konuşmak için güzel bir topik
Her yerde kendilerini belli ediyorlar işte napacaksın eba puanını yaa giriş yapıp başında beklemem ben de toplarım puan yani başarı ölçüsü değil ki bu hey Allah im ben bu tiplerin çocuklarına çok üzülüyorum ama(hircinsunun eba puanı arkadaşından düşük olunca annesi)Konuşmak isteyen veli el kaldırdı
Hiç sevmem çocuğum la ovunmeui gerçi büyük oğlanın derslerde o vulecek yani yok ama
Kendi çocuğunu nefes aldırmayan kadınlar ...
Hicaaaaaammmmm hircinsu nun katılımı nasiiiiiilllll diye soruyorlae eminik kendi cocuguni bırak diğerlerinin eba puanlarini biliyordur ezbere
Gelmiş online da çocuğunun durumunu soruyor ama bunu yapan 3-5 veli fazlası yok
Aaa nasıl girmişAyy bizim eve kedi girdi geçen akşam şokunu atlatamadim hala her an biyerden kedi çıkacak diye korkuyorum kendimle konuşmak için güzel bir topik
Hayır biri var çocuğu deneme de ikinci olmuş ayyy bu sınavda benim çocuk döküldü döküldü diyor baktim listede ikinci olmuşHer yerde kendilerini belli ediyorlar işte napacaksın eba puanını yaa giriş yapıp başında beklemem ben de toplarım puan yani başarı ölçüsü değil ki bu hey Allah im ben bu tiplerin çocuklarına çok üzülüyorum ama(hircinsunun eba puanı arkadaşından düşük olunca annesi)