- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Kediden değil kuşumu yemesinden korkuyorumkız sen kediden korkuyomusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kediden değil kuşumu yemesinden korkuyorumkız sen kediden korkuyomusun
Halbuki vurduğum yerde Gül biter benimneyse ben fairy aldim kutusunu gönderin yeter havam olsunOndan seni birinci yapmıyoruz:)
Yok ben kazaninca bitiyoroylama yarın gece mi bitiyor?
Allah göz tokluğu versin ne diiimYok ben kazaninca bitiyor
Aminn cümlemizeAllah göz tokluğu versin ne diiim
Gündüz biter canım:)Geceye gerek yok 1. hiç değişmedi:)oylama yarın gece mi bitiyor?
allah korusunKediden değil kuşumu yemesinden korkuyorum
ben korkuyo sandım :)Kı bu korkmak değil evde yabancı bir kedi..
ben korkuyo sandım :)
kuşu kapsamındanmış
Bizim cam üstten açıktı ilk defa ordan kedi girdiğini görüyorum kuşu salmistik uçsun evde diye sinsi kedi gunesligin altindan nerden gördü duydu kuşu o azimle girdi anlamadık aynı odada kuş kedi ve ben hayal et
Tül uzun yere kadar camin önündeki koltuğu ittik,koltukla tül arasında kaldi kedi önce kuşu yakaladık kafese kapattık sonra kediyi kovduk
Girmeye çalışırken sesini duyduk aslinda cama vuruyordu ama girebileceğini hiç düşünmemiştik
en çok sanaAminn cümlemize
en çok sana
En çok ben:)Benim masamın hangisi olduğunu anlamadınız, çok merak ediyorsunuz değil mi
masadan değil de fayanslardan bildimBenim masamın hangisi olduğunu anlamadınız, çok merak ediyorsunuz değil mi
fairy kullanmayan tek benim sanırımFairynin hediyeleri benim evimde var 4. Hafta soframi gerimi ceksem acaba dedim
Sende baslarsin bu vesileyle kullanmaya belkimfairy kullanmayan tek benim sanırım
Bir daha ki sefere fayans gözükmesin bari, çekersemmasadan değil de fayanslardan bildim
Aramızda kalsın ben defairy kullanmayan tek benim sanırım
nasip kimyasal içerikli kullanmıyorum benSende baslarsin bu vesileyle kullanmaya belkim
fayansları boya tanımayalımBir daha ki sefere fayans gözükmesin bari, çekersem
Aramızda kalsın ben de
Elde yıkama olanını kullanıyorum da makinadakini kullanmıyorum