- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Oylama yarın mi biticek bu gece değil mi? Birinci değişti cnm önceki gün bir gün boyunca 3 oyla öndeydi garibanGündüz biter canım:)Geceye gerek yok 1. hiç değişmedi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oylama yarın mi biticek bu gece değil mi? Birinci değişti cnm önceki gün bir gün boyunca 3 oyla öndeydi garibanGündüz biter canım:)Geceye gerek yok 1. hiç değişmedi:)
Fayansların uçaklardaki kara kutu diye geçen aslında turuncu olan renkleriyle gözümüzü almasa tanımazdıkBenim masamın hangisi olduğunu anlamadınız, çok merak ediyorsunuz değil mi
İşte her şekilde yarın bitiyor ne olursa artıkOylama yarın mi biticek bu gece değil mi? Birinci değişti cnm önceki gün bir gün boyunca 3 oyla öndeydi gariban
Ben de fairy kullanıyorum özellikle makinada:)fairy kullanmayan tek benim sanırım
Hayırlısı ben bu gece sandım..İşte her şekilde yarın bitiyor ne olursa artık
Bende hem makine hem elde yıkama için var.. bi madalya alsam tamam bu işBen de fairy kullanıyorum özellikle makinada:)
ben kimyasal içerikli deterjanı bıraktım ablacım ne elde ne de makinede kullanmıyorum uzun zamandır çamaşır için de öyleBen de fairy kullanıyorum özellikle makinada:)
12 den sonra biter aslında ama gün içinde bitiririz:)Hayırlısı ben bu gece sandım..
Ne güzel yapıyorsun canım :)Bende denedim yok olmuyor:)ben kimyasal içerikli deterjanı bıraktım ablacım ne elde ne de makinede kullanmıyorum uzun zamandır çamaşır için de öyle
ama çamaşır suyundan vazgeçemedimNe güzel yapıyorsun canım :)Bende denedim yok olmuyor:)
Ne kullanıyorsun:)
bu sefer tüm samimiyetimle söylüyorum ulan nasılsa olmaz diyip spor olsun diye katılmıştım hatta başka bir yorumda da söylemiştim ama nasipmiş geldi buldu :) çok teşekkür ederim oy veren tebrik eden herkeseOylamamız sona ermiştir.Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
1.miz 13.Artan Tavuk Eti ve Tavuk Suyuna Maklube ile alimiyon
Tebrik ediyorum canım hayırlı olsun
deynepnaz
retro_hippo
Dahliadivin
Canfeb
Tenceresiz kaldim anne
Blue_Peri
N Nana
Youlost16
Nevreste
TurkuazKrampon
Sur-es
evlaefe
alimiyon
tebrik ederim canım darısı başınaalimiyon tebrikler canim sofrani gordugum ilk an maklube kazanir demistim zaten
Fairy öyle canım uğraşınca olmuyor rahat bırakacaksın:)bu sefer tüm samimiyetimle söylüyorum ulan nasılsa olmaz diyip spor olsun diye katılmıştım hatta başka bir yorumda da söylemiştim ama nasipmiş geldi buldu :) çok teşekkür ederim oy veren tebrik eden herkese
tebrik ederim canım darısı başına
teşekkür ederim 4. yarışmada sen alırsın inşaallah :)Hayırlı olsun alimiyon cnm güzel yarıştı.. bende yarışma sayesinde bayat ekmekte pideli köfte yapmış oldum
Hayırlısı olsun cnm.. neyse ki arayı açtın da üzülmedim ikinci olduğumateşekkür ederim 4. yarışmada sen alırsın inşaallah :)