- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.629
Bilmiyorum bunaldım herşeyden bu ara evin huzuru hiç yok :/Niye öyle oldu:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum bunaldım herşeyden bu ara evin huzuru hiç yok :/Niye öyle oldu:)
Sıkıntı mı var bunaldın mı:)Bilmiyorum bunaldım herşeyden bu ara evin huzuru hiç yok :/
HepsiSıkıntı mı var bunaldın mı:)
Sabır canım elbet düzelir.
ben pasta yapmadım hiç kız karıştırıyor olmayasın Elalis tir oSenin sunumlara baktım kardesimle hatta pastayı görünce senin sunumu gösterdi allasen sana kim oy verir
Şu tatlıya baksana bir dedi
Pınar da ben pasta(?) yaptım sanırım sen magnolia yapmıştın :))ben pasta yapmadım hiç kız karıştırıyor olmayasın Elalis tir o
İnşallah :))Sabır canım elbet düzelir.
haa evet magnolia yapmıştım pasta deyince ben hiç pasta kategorilerine katılmadım bi an tereddüt ettim kendimden şüphe ettimPınar da ben pasta(?) yaptım sanırım sen magnolia yapmıştın :))
Yok yok baksana herkes konsept yapmış sen yıkılmış pastayı koymuşsun dedi bana tirbiyisizhaa evet magnolia yapmıştım pasta deyince ben hiç pasta kategorilerine katılmadım bi an tereddüt ettim kendimden şüphe ettim
ağzına kürekle vursaydın yıkılmış pasta ne demek pasta hanım diyeceksin ona diyeYok yok baksana herkes konsept yapmış sen yıkılmış pastayı koymuşsun dedi bana tirbiyisiz
Ayrıca benim koyduğum resmi değiştirip bulanık ve iyi görünmeyen resmi seçtinYok yok baksana herkes konsept yapmış sen yıkılmış pastayı koymuşsun dedi bana tirbiyisiz
Ben o daha net diye onu seçmiştimAyrıca benim koyduğum resmi değiştirip bulanık ve iyi görünmeyen resmi seçtin
Ahahahahahaağzına kürekle vursaydın yıkılmış pasta ne demek pasta hanım diyeceksin ona diye
Telefondan çok yakın ve net olmadığı için öyle sanıyorsun:)Tablet ve pcden bakanlarıda düşünelim:)n bulanık resim oyduBen o daha net diye onu seçmiştim
Eşim PC diye boşuna yirtinmiyor birde o mu lazım dedim adama orda daha büyük gören oluyor dimi hiç öyle düşünmedimTelefondan çok yakın ve net olmadığı için öyle sanıyorsun:)Tablet ve pcden bakanlarıda düşünelim:)n bulanık resim oydu
İyilik ne olsun asiri sicak bir gün bugun cocuklari cikarma gunuydu oglumu parka goturdum ama yandik pistik geri geldik öyle sen nasilsin :)
Bizde öyle ben mecburiyet ten markete gittim ama yatıyorum şuan perişan haldeİyilik ne olsun asiri sicak bir gün bugun cocuklari cikarma gunuydu oglumu parka goturdum ama yandik pistik geri geldik öyle sen nasilsin :)