evde wifi var mı? ya da telefon eşinin gmail ya da icloud hesabıyla mı kurulu?Beğendim çok beğendim ama şunu anlamadım benim baktığım tüm ürün reklamları eşime gitmiş msj olarak bir yemek takımı gösterdi sık di da sen bunlara mi baktin dedi evet dedim
Beraber bir ara sipariş verelim dedim öyle kaldı
Hıhh bilmiyorlardı napalimO dönem çok iyi sunumlar yoktu canım:)
Niye kapattın açık kalsaydı eklemeseydin:)Belki tekrar açarım şimdilik kaldı
Tarzını biliyorum ben yani bana yollamasan bile tanırım:)benim sofralarımı tabaklarımdan mı tanıyorsunuz?
Yaa açık olsa dayanamaz eklerdim.. mesela o kdr yemek yaptım bu ay eklemeden nasıl durimNiye kapattın açık kalsaydı eklemeseydin:)
Ben ayda yılda bir ekliyorum sıkıntı olmuyor:)
Ekle yorum yapman mı gerekiyor:)Yaa açık olsa dayanamaz eklerdim.. mesela o kdr yemek yaptım bu ay eklemeden nasıl durim
sanırım biraz kokoş tarzım var sofra konusundaTrazını biliyorum ben yani bana yollamasan bile tanırım:)
Tarzın güzel canım:)sanırım biraz kokoş tarzım var sofra konusunda
Eklemekte zaman ya.. aman dursun birqz kapalı bakim bakim..Ekle yorum yapman mı gerekiyor:)
Gerçi buradan sıra gelmez:)
Oy istiyor diskalifiye edelimmadem tarzımı bilip soframı tanıdınız.. son fairy de hepinizden oy istiyorum yetti ikinci üçüncü olmak
hediye de istemiyorum madalya olsun yeter..
Benim bir sürü sayfa var teker teker ekliyorumEklemekte zaman ya.. aman dursun birqz kapalı bakim bakim..
Birimci olursam hediyeleri bana oy veren seçtiğim bir kişiye göndericemOy istiyor diskalifiye edelim
Buda iyiymişBirimci olursam hediyeleri bana oy veren seçtiğim bir kişiye göndericem
Yok mu arttıran
Umut dünyası be nevroşBuda iyiymiş
pınar da tarif ekledim sadece sofraya katılmadım diğerinde iki sofraya katıldım böyle herşeyden soğudum bu ara yaklaşık bir saattir börek fırına verilmeyi bekliyor tavuk didiklenmeui bekliyor keşke biri gelse de yapsa yese yemek bile zor geliyorPınarda sofraya katılmadın tek sofra yaptık zaten:)
Wifi var evetevde wifi var mı? ya da telefon eşinin gmail ya da icloud hesabıyla mı kurulu?
mesaj yerini bulmuşpınar da tarif ekledim sadece sofraya katılmadım diğerinde iki sofraya katıldım böyle herşeyden soğudum bu ara yaklaşık bir saattir börek fırına verilmeyi bekliyor tavuk didiklenmeui bekliyor keşke biri gelse de yapsa yese yemek bile zor geliyor
Wifi var evet
Ama sanırım şu yüzden oldu baktığım sitedeki üyelik eşimin gmail i üzerine bende üyelik açık kalınca baktığım urunler deki indirim kampanya vs ona gitti sanırımiyi de oldu
Niye öyle oldu:)pınar da tarif ekledim sadece sofraya katılmadım diğerinde iki sofraya katıldım böyle herşeyden soğudum bu ara yaklaşık bir saattir börek fırına verilmeyi bekliyor tavuk didiklenmeui bekliyor keşke biri gelse de yapsa yese yemek bile zor geliyor
Wifi var evet
Ama sanırım şu yüzden oldu baktığım sitedeki üyelik eşimin gmail i üzerine bende üyelik açık kalınca baktığım urunler deki indirim kampanya vs ona gitti sanırımiyi de oldu
Senin sunumlara baktım kardesimle hatta pastayı görünce senin sunumu gösterdi allasen sana kim oy verirmesaj yerini bulmuş