- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen katılma deniyordu canımSen katılınca biz birinci olamayız gibi algılanıyordu.Sanki popüler yada yönetici olmam veya emekli bir şeyler yapmam ile 1. olacağım algısı vardı:)Nasıl yani etmediler ki?
Kaç kez katıldın biz kaç sofra kurduk:)Ben sofraları sevmedim hep sonlardayim
Dışardan bakan bir göz olarak haklısın ne diyimAma sen buranın kültürne daha yakınsın,sofralarında bile o var:)
kahve sunumlarınla ana sayfamı güzelleştiriyordunKapattım canım ya.. çocuklar evde onlara vakit ayırmak için..
Emekli ile birinci olmak orantılı olsaydı benim el açması makarnam ikinci fiyonk makarna birinci oldu zamanındaSen katılma deniyordu canımSen katılınca biz birinci olamayız gibi algılanıyordu.Sanki popüler yada yönetici olmam veya emekli bir şeyler yapmam ile 1. olacağım algısı vardı:)
İki kere fairy bir kere pınar sanırım hatırlamıyorum kiKaç kez katıldın biz kaç sofra kurduk:)
Benim karışık diyordum ama hepsini tanıdığınıza göre bir tarzım varDışardan bakan bir göz olarak haklısın ne diyim
Yaa gerçekten mikahve sunumlarınla ana sayfamı güzelleştiriyordun
O dönem çok iyi sunumlar yoktu canım:)Emekli ile birinci olmak orantılı olsaydı benim el açması makarnam ikinci fiyonk makarna birinci oldu zamanında
Ban bizim değerimizi bil hiç sana katılma diyor muyuzSen katılma deniyordu canımSen katılınca biz birinci olamayız gibi algılanıyordu.Sanki popüler yada yönetici olmam veya emekli bir şeyler yapmam ile 1. olacağım algısı vardı:)
Pınarda sofraya katılmadın tek sofra yaptık zaten:)İki kere fairy bir kere pınar sanırım hatırlamıyorum ki
samimi söylüyorumYaa gerçekten mi
İşte o dönem madalyaları hep öyle kaçırdımBan bizim değerimizi bil hiç sana katılma diyor muyuz
Öyle demek kii bak mesela seninde simetri takıntın var.. hep bir düzen içinde diziyorsun softayı..Benim karışık diyordum ama hepsini tanıdığınıza göre bir tarzım var
Beğendim çok beğendim ama şunu anlamadım benim baktığım tüm ürün reklamları eşime gitmiş msj olarak bir yemek takımı gösterdi sık di da sen bunlara mi baktin dedi evet dedimTenceresiz kaldim anne attığım kaseleri beğenmedin mi minik?
İşte sorun oluyordu canım utana çekile katılıyordumayy ne mana sen niye katılamayasın?
Belki tekrar açarım şimdilik kaldısamimi söylüyorum
Aynen canım ben takıntılıyımHer konuda öyleyimÇocukların ikisi bana benziyor.Öyle demek kii bak mesela seninde simetri takıntın var.. hep bir düzen içinde diziyorsun softayı..