• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma 3.Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama

En başarılı bulduğunuz ''Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    415
  • Anket Kapalı .
Nasıl yani etmediler ki?
Sen katılma deniyordu canım:70:Sen katılınca biz birinci olamayız gibi algılanıyordu.Sanki popüler yada yönetici olmam veya emekli bir şeyler yapmam ile 1. olacağım algısı vardı:)

Sen katılma deniyordu canım:KK70:Sen katılınca biz birinci olamayız gibi algılanıyordu.Sanki popüler yada yönetici olmam veya emekli bir şeyler yapmam ile 1. olacağım algısı vardı:)
Emekli ile birinci olmak orantılı olsaydı 🤣 benim el açması makarnam ikinci fiyonk makarna birinci oldu zamanında 🤣

Sen katılma deniyordu canım:KK70:Sen katılınca biz birinci olamayız gibi algılanıyordu.Sanki popüler yada yönetici olmam veya emekli bir şeyler yapmam ile 1. olacağım algısı vardı:)
Ban bizim değerimizi bil hiç sana katılma diyor muyuz :deli:

Öyle demek kii bak mesela seninde simetri takıntın var.. hep bir düzen içinde diziyorsun softayı..
Aynen canım ben takıntılıyım:70:Her konuda öyleyim:70:Çocukların ikisi bana benziyor.

Back