yaa gerçekten mi hippo çok duygulandım gerçekten hepimiz birbirimizin gönlünde yer etmişiz reelde tanışmasaktaDoğrusunu söylemek gerekirse birincilik için yarıştığım kişinin sen olduğunu anlayınca birinci olmak istemedim sen daha çok hakettin
teşekkür ederim canısı
yaa gerçekten mi hippo çok duygulandım gerçekten hepimiz birbirimizin gönlünde yer etmişiz reelde tanışmasakta
teşekkür ederim canısı
Tebrikler canımOylamamız sona ermiştir.Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
1.miz 13.Artan Tavuk Eti ve Tavuk Suyuna Maklubeile alimiyon
Tebrik ediyorum canım hayırlı olsun
@deynepnaz
retro_hippo
Dahliadivin
@Canfeb
@Minik Meleklerim
Blue_Peri
@Nana
Youlost16
Nevreste
@TurkuazKrampon
@Sur-es
@evlaefe
alimiyon
Yok bi anlami varmis birak oyle kalsindoğrusu o da bizim oralarda kolay yoldan alimiyon derler bazen değiştirsem mi diye düşünüyorum?
yoksa siz uzun uzun alüminyum mu diyorsunuz?Yok bi anlami varmis birak oyle kalsin
teşekkür ederim canım darısı başına
Umudum yokta Cook amin diyeyimteşekkür ederim canım darısı başına
benim de yoktu 3 sene olacak ben yarışmalara katılalı umudunu yitirmeUmudum yokta Cook amin diyeyim
Hadiyaa pek çok olmuşbenim de yoktu 3 sene olacak ben yarışmalara katılalı umudunu yitirme
Onun bir tane birinciliği varbenim de yoktu 3 sene olacak ben yarışmalara katılalı umudunu yitirme
vay zalım ben de çiçeği burnumda birinciliğimle teselli veriyorum püüüü sanaOnun bir tane birinciliği var
Aynen canım senin gibi çiçeği burnunda değil
Kiiiiz ben bu sponsorlu yarışmalarda hiç almadım yaniii onu diyoooom
Madalyanı aktif et canım:)
nasıl yapacağım?Madalyanı aktif et canım:)
Profiline git canım rozetleri tıklanasıl yapacağım?