Allah yardımcıniz olsun. İnşallah tutar ve size de anneligi yaşatır Rabbım. Ne olur bizim durumumuzu nankörlük olarak görmeyin. Herkes beklentisine göre duasını yapıyor.Biz de tüp bebek filan tutsun diye dua ediyoruz işte.
Sizi tanımıyorum. Sizle hiç bir problemim yok. Ama deli oluyoruz hakikaten. Hadi ben yolun başında kabul ediyorum kendimi daha başlamadım. Ama kayıpları olanlar ne bileyim 35. Haftada ölü doğum yapanlar var. Üzülüyoruz hakikaten.Allah yardımcıniz olsun. İnşallah tutar ve size de anneligi yaşatır Rabbım. Ne olur bizim durumumuzu nankörlük olarak görmeyin. Herkes beklentisine göre duasını yapıyor.
Sizin gibi bebek hasreti çekenler için hep dua ediyorum. Allah dileyen herkese nasip etsin. Ben de düşük yaşadım ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum.Sizi tanımıyorum. Sizle hiç bir problemim yok. Ama deli oluyoruz hakikaten. Hadi ben yolun başında kabul ediyorum kendimi daha başlamadım. Ama kayıpları olanlar ne bileyim 35. Haftada ölü doğum yapanlar var. Üzülüyoruz hakikaten.
Ben kimsenin açtığı konuya sizin gibi kırıcı cevap yazmıyorum. Kırıcı cevap yazanları da hoş görmüyorum. Benim Rabbimle aramdaki ilişkiyi, sükrumu bilmeden, beni tanımadan da yorum yapmayın. Açık ve net söylüyorum kırıcı olacaksanız ilginizi çekmeyen başlıklara girip birilerinin kalbini kırma çabasında olmayın. İsyan ediyorum demedim. Siz hiç mi hayatınızda bir hayaliniz olmadı diye burukluk yasamadiniz da beni nankörlükle suçluyorsunuz.Bu yaptığınız nankörlük ve bence yapmayın. İçiniz de burukluk olcağına yatın kalkın şükredin. Siz evlatsızlıkla imtihan olmadığınız için,sağlıklı oldukları için.
Sizi çok iyi anlıyorum 2 kızım var çok şükür 3. Hamileliğim tabiiki busefer oğlum olsun isterim ama Rabbim vermezsede amenna napalım demekki hakkımızda hayırlısı kız evlatmış derim. Hep duam hayırlı sağlıklı evlat tabiiki gönlümden erkek geçiyor bakalım nasibimizde ne varMerhaba kızlar benim ilki 9ikincisi 6 yaşında iki oğlum var. Şimdi de 4,5 aylık hamileyim. Kız olmasını çok istiyordum çok çok dua ettim ama Allah 3.bebegimi de erkek nasip etti. İçinizde benim gibi olan var mı? Ne hislerdesiniz? Kızım olmayacak diye burukluk var içimde. Ama enneligi tadamayanlari düşününce şükrediyorum. Silkiniyorum ama içimdeki burukluğu sokup atamıyorum. Üç erkek çocukla yaşayan anneler siz neler hissettiniz?
Aynen öyle vallahiBiz de tüp bebek filan tutsun diye dua ediyoruz işte.
Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eleyip nasip etsin inşallahSizi çok iyi anlıyorum 2 kızım var çok şükür 3. Hamileliğim tabiiki busefer oğlum olsun isterim ama Rabbim vermezsede amenna napalım demekki hakkımızda hayırlısı kız evlatmış derim. Hep duam hayırlı sağlıklı evlat tabiiki gönlümden erkek geçiyor bakalım nasibimizde ne var
Allah size de anneligi yaşatsın. Sağlık ve hayırla inşallahAynen öyle vallahi
Amin hakkımızda hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesinRabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eleyip nasip etsin inşallah
Duanız gerçek olur inşallahbenim dayımında dört kızı var hiç oğlu yok o kadar güzel ki ileride inş hep kızım olur ehehehe niye şimdi ben bunu yazdım ki neyse öyle işte
Amin. Hepimize inşallah.Allah size de anneligi yaşatsın. Sağlık ve hayırla inşallah
Beybisi hassas bi platformdayız. Yani atıyorum mükemmel bi burnun vardır konu açarsın atarsın ay bakın ne harika di mi dersin. Bu aynı dozda. Burda bi ton estetik derdi olana karşı ayıptır bu. Bu onun gibi bir şey.benim dayımında dört kızı var hiç oğlu yok o kadar güzel ki ileride inş hep kızım olur ehehehe niye şimdi ben bunu yazdım ki neyse öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?