• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 erkek çocuğu olanlar ya da 3.erkege hamile olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insanların acılarıyla dalga geçer gibi konu açmasaydınız keşke bu kadar düşünceli hassas bir insansanız. Biraz şükür. Bu yazdıklarınıza Allah öyle bir yerden cevap verir ki şaşırır kalırsınız
Sanırım üç oğlunuz yok o zaman gidip kendi sayfanızda yazın. Sizi ilgilendiren bir başlık değil bu. Malum küfredip ceza almaktan korkuyorsunuz.

Mune Mune konunun kapatılmasını istiyormuş konu sahibi ama beceremedim diyor ben yardımcı olmak istedim.

Ne alakası var hanımefendi ne kadar da dolusunuz ne dalga geçmesi kimle kavga ettiniz ne yaşadınız da geldiniz ki bu konuya 3 oğlu olanlar diye yazmış konu başlığına 3 oğlu olanlar gelsin yalnızca sizde dert arar gibi kendi acınızı kasiyacak konulara didik didik girip kendi kendinizi uzmekten zevk almayın

Bebek arzunuzdan ve konu sahibinin tarzının yanlis olmasından bahsediyorsunuz karşınızda hamile bir kadın var nasıl davranmalısınız bilmiyorsunuz 3. Çocuğuna hamile diye resmen herkes hınç çıkarmış kadından

Konu sahibi 3 oğlu olmak çok güzel birşey dünyanın en güzel şeyi bence hiç burulma Allah hayirla sağlıkla mutlulukla huzurla doğurmak ve büyütmek nasip etsin hayırlı uzun ömürlü evlat olsun
Çok teşekkür ederim. Destek oldunuz üç oğlan annesi olarak😊. Hamdolsun.Gecici bir his olduğunu biliyorum. Sizin gibi tecrübe etmiş olanlara ihtiyaç duydum sadece

Insanların acılarıyla dalga geçer gibi konu açmasaydınız keşke bu kadar düşünceli hassas bir insansanız. Biraz şükür. Bu yazdıklarınıza Allah öyle bir yerden cevap verir ki şaşırır kalırsınız
. Kendinizi üzmek için yer aramış gibi hiç alakası olmayacak şekilde başlığı açıp kendinizle dalga geçildiğinizi sanmışsınız. Bravo.

Oğlu olan kız evlat kızı olan oğlan evlat isteyebilir bunu isteyip dua ettikleri için kimse kimseyi itham edemez neler söylemişsiniz kadina şükretmek lazım zaten konu sahibi de bunun farkında

Onu Allahin verdiğine razı olmamakla sukursuzlukle suclayanlar bebegi olmadığı için Allahtan geldi ve çok teslimiyetcilermis gibi bir edayla başlayıp kadinin çok çocuğu olduğu için resmen linç etmisler

3 oğlum var . Sonuncunun kiz olmasını istedim 6 aya kadar dahi kiz demişti doktorlar sonrasında erkek olduğunu öğrendim , benim için zor olan kiz dediklerinde hayaller planlar kurduktan sonra erkek olduğunu öğrenmek biraz burkmuştu doğana kadar alışmak zor oldu ama doğduktan sonra geçti tüm bunlar sizde kucağınıza alınca geçecek bunlar sağlıkla alın kucağınıza en önemlisi bu 🤗

Merhaba kızlar benim ilki 9ikincisi 6 yaşında iki oğlum var. Şimdi de 4,5 aylık hamileyim. Kız olmasını çok istiyordum çok çok dua ettim ama Allah 3.bebegimi de erkek nasip etti. İçinizde benim gibi olan var mı? Ne hislerdesiniz? Kızım olmayacak diye burukluk var içimde. Ama enneligi tadamayanlari düşününce şükrediyorum. Silkiniyorum ama içimdeki burukluğu sokup atamıyorum. Üç erkek çocukla yaşayan anneler siz neler hissettiniz?
Niye bu kadar sacma tepkiler verir insanlar anlamam insanin kiz çocuğu isteme hakki yok mu biz cocuk icin ugrasiyoruz diyenler o sizin sorununuz hanimefendinin de sorunu bu Allah herkesi farkli sekilde imtihan eder benimde ilk çocuğum kiz olsun çok istedik erkek oldu biseyi istemek suc mu kadin bu da erkek oldu aldircam mi diyo anlayissizsiniz hanimlar

Niye bu kadar sacma tepkiler verir insanlar anlamam insanin kiz çocuğu isteme hakki yok mu biz cocuk icin ugrasiyoruz diyenler o sizin sorununuz hanimefendinin de sorunu bu Allah herkesi farkli sekilde imtihan eder benimde ilk çocuğum kiz olsun çok istedik erkek oldu biseyi istemek suc mu kadin bu da erkek oldu aldircam mi diyo anlayissizsiniz hanimlar
Gerçekten anlamıyorum resmen acılarını hamile bir kadından çıkarmışlar. Ben de 2 sene çocuk sahibi olmak için her yolu denedim.
Gelip de böyle kimseye acım için acımasızca konuşmadım.
Konuyla ilgilenenler değil resmen başka amaçlar için uğraşanlar gelmiş

Ah azıcık uyuyup geldim buralarda neler olmuş yazma diyorum Uykusuz Koala Uykusuz Koala yazma ama olmuyor.😑 Gidip şu şu konulara yazsanıza diyenler olmuş sanki yazmak yasak gibi, evet oralara da yazdım daha önce. Cümlelerini bencilce kurmayan herkese saygım var. Ne kadar cok acımakla ilgili şeyler yazmışsınız gözüm kanadı okurken. Bakınız herkese ortak bir cevap olsun 3. Çocuğum kız olsun istiyorum diyebilirim ama ama 3. Çocuğum erkek diye içim burkulamaz efendim. Allah onu bana nasip etmisse vardir bildiği şükür ederim. Yani sinirlendigimiz nokta 3. Bebegini kiz istemesi degil de erkek diye icinin burkulması. Bu arada burkulmayı da çok kullandık yine sıkıldım.😑 Son olarak konu sahibiyle ilk yazışmamızda bana verdiği cevaba amin inşallah diyerek kendime ait olan yorumlaşmayı bitirmiştim. Fakat kendisi sonradan kendinizde yok gibisinden aşağılayacı yaramıza tuz basarcasına birşeyler yazdı orda ipler koptu. İyi ki koptu yüzünü gösterdi. Vallahide daha yazmam isteyeni profilimdeki son duruma beklerim.😑

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back