• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 erkek çocuğu olanlar ya da 3.erkege hamile olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin gönlünden geçebilir kız yada erkek bu cok normal bi duygudur. Ama tekrar erkek cocugum olcak diye burukluk hissediyorum dersen gelecek cevaplara da hazır ol.
Sanırım burukluk hissediyorum kelimesi sizin lugatinizde isyan ediyorum kelimesiyle eş anlamda. Kelimelerin ne anlama geldiğini mesleğim gereği ben çok iyi biliyorum siz de lugatinizde düzenleme yapın bence. Linç edilmeyi gerektirecek bir ifade kullanmadım insanlar kinlerini, hosgörüsüzlüklerini, kendilerinde olmayanı başkalarında görmeye tahammülsüzlüklerini boşaltmak için bahane arıyorsa onu bilemem.😇

Sanırım burukluk hissediyorum kelimesi sizin lugatinizde isyan ediyorum kelimesiyle eş anlamda. Kelimelerin ne anlama geldiğini mesleğim gereği ben çok iyi biliyorum siz de lugatinizde düzenleme yapın bence. Linç edilmeyi gerektirecek bir ifade kullanmadım insanlar kinlerini, hosgörüsüzlüklerini, kendilerinde olmayanı başkalarında görmeye tahammülsüzlüklerini boşaltmak için bahane arıyorsa onu bilemem.😇
"Kendilerinde olmayanı başkalarında görmeye tahammülsüzlüklerini boşaltmak için bahane arıyorsa onu bilemem." Kimin kimi yanlis anladığı ap açık belli oldu bu cümleden sonra size yazılan her kelimeye kurulan her cümleye acıyorum çünkü değmez. Yazık çok yazık.

"Kendilerinde olmayanı başkalarında görmeye tahammülsüzlüklerini boşaltmak için bahane arıyorsa onu bilemem." Kimin kimi yanlis anladığı ap açık belli oldu bu cümleden sonra size yazılan her kelimeye kurulan her cümleye acıyorum çünkü değmez. Yazık çok yazık.
Ben sizi yanlış anlamadım. Size yazdığım yorumdan da çok net anlarsınız bunu. Sözüm size değil beni nankörlükle suçlayanlara. Üstünüze alınmayın lütfen. Nankörlük çok ağır bir ithaftir.Niyetiniz bu degildiyse kirilmani a gerek yok

Ben sizi yanlış anlamadım. Size yazdığım yorumdan da çok net anlarsınız bunu. Sözüm size değil beni nankörlükle suçlayanlara. Üstünüze alınmayın lütfen. Nankörlük çok ağır bir ithaftir.Niyetiniz bu degildiyse kirilmani a gerek yok
Sizin az önce yaptığınız itham nedir peki? Burda herkes isyanla burukluğu ayırt eder merak etmeyin ve evet buruk olmanız bile kötü bunca insan sağlıklı evlat dilerken cinsiyet için buruk olmak bencilce bir his. Kendimizde yok sağolun hatırlattınız(!) Eğer biraz olsun anlayış sahibi olsaydınız bizlerin duasında düşmanının bile evlat sahibi olması için dua ettiğini bilirdiniz. Çirkin eleştirinizi kendinize saklayın zira bu konu yüzünden ban yemek istemiyorum.

Ilginç gerçekten. Hamile kalabiliyor ve doğurabiliyorsunuz henüz 3. Çocuğunuz ve bu da erkek diye üzülmüşsünüz. Bunda size göre bir gariplik olmayabilir ama test çubuğunda ikinci çizgiyi görmeye hasret kalanların gözüne bu başlığı sokarsanız kusura bakmayın ama bu suçlamaların hepsini hakkedersiniz. Herkes duasında isteğinde özgür ama bunu hasretini çekenlerin içinde yapmanız ne kadar doğru?

LUTFEN BIRAZ EMPATI,. LÜTFEN BIRAZ ŞÜKÜR, LÜTFEN BIRAZ ALLAH 'IN SIZE VERDIKLERINI GORUN.

Daha fazla yorum yapılmasını istemiyorum. Benim niyetim kimseyi kırmak değil. Hislerimi paylaşmak belki destek görmekti. Ben isyanda falan değilim. Hamdolsun. Ama oldu ki insanlar isyandalar, yanlistalar linç etmenin anlamı yok. Birbirlerini güzelce uyarabilir herkes. Yazılan yorumlara cevap vermeyeceğim. Herkes kalbindekini yaşasın. Anladım ki burada bazı insanlar birilerini linç etmek için fırsat kolluyor. Allah benim içimdekini biliyor.

Daha fazla yorum yapılmasını istemiyorum. Benim niyetim kimseyi kırmak değil. Hislerimi paylaşmak belki destek görmekti. Ben isyanda falan değilim. Hamdolsun. Ama oldu ki insanlar isyandalar, yanlistalar linç etmenin anlamı yok. Birbirlerini güzelce uyarabilir herkes. Yazılan yorumlara cevap vermeyeceğim. Herkes kalbindekini yaşasın. Anladım ki burada bazı insanlar birilerini linç etmek için fırsat kolluyor. Allah benim içimdekini biliyor.

Ben sahsim adına cevap vereyim asla niyetim suçlama değil. Yalnızca aklım almiyor destek görecek nasıl bir derdiniz var ki? Allah tan evlat istemişsiniz vermiş aa erkek oldu hepsi diye üzülüyorsunuz yapmayin lütfen. Ben üzülüyorum sizin için ben bir evlat kaybettim ne kadar ugrastiysam da hamile kalamıyorum ve isyan etmiyorum vakti var biliyorum ama siz benim hayalimi yaşıyor ve üzülüyorsunuz,destek bekliyorsunuz. Bence bu yanlış düşünceden kurtulun size yardımımız dokunuyor farkında degilsiniz

Merhaba kızlar benim ilki 9ikincisi 6 yaşında iki oğlum var. Şimdi de 4,5 aylık hamileyim. Kız olmasını çok istiyordum çok çok dua ettim ama Allah 3.bebegimi de erkek nasip etti. İçinizde benim gibi olan var mı? Ne hislerdesiniz? Kızım olmayacak diye burukluk var içimde. Ama enneligi tadamayanlari düşününce şükrediyorum. Silkiniyorum ama içimdeki burukluğu sokup atamıyorum. Üç erkek çocukla yaşayan anneler siz neler hissettiniz?
3 tane gelin alırsın ilerde al sana 3 kız çocuk. Allah kız da verse erkek de verse en hayırlısını O bildiği için vermiştir işine karışmak veya cinsiyet ayrımı yaparak birşeyler dilemek üzülmek vs. insanî duygulardan uzaktır.

Ne abartıyorsunuz yaa eleştirenler. Ne var kız çocuğu olsun isteyenler erkek çocuğu isteyenler topiği var burda kocaman iki tane. Orda gidin lafınızı sayınsana.
Kadıncağız oğlu olunca onu atacak mı yoooo.
Sadece kızı olsun istemiş. Üç oğlanla hayat çok mu zor olur diye de soruyor

Ne abartıyorsunuz yaa eleştirenler. Ne var kız çocuğu olsun isteyenler erkek çocuğu isteyenler topiği var burda kocaman iki tane. Orda gidin lafınızı sayınsana.
Yoruma kapatmak için çok uğraştım ama malesef beceremedim. Sizden de kırıcı olmadığınız için Allah razı olsun.isin en acınacak yani ne biliyor musunuz linç etme derdinde olanlar burda yazdıktan sonra gidip başka bir başlıkta benden itici ifadelerle bahsediyorlar. Gülüyorlar, dalga geçiyorlar. Bana nankör diyenler kul hakkını bilmiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Madem evlat hasreti çekiyorsunuz, ki Allah nasip etsin hepsine, neden hamileler topiğindeki başlıklara yorum yapıyorsunuz. Ben başlığı bebek hasreti çekenlerin sayfasında açmadım ki gözlerine sokuyormus gibi olayım.

Topik sahiplerini engelledim topikleri görmüyorum mesela 🤷🏻‍♀️

Yoruma kapatmak için çok uğraştım ama malesef beceremedim. Sizden de kırıcı olmadığınız için Allah razı olsun.isin en acınacak yani ne biliyor musunuz linç etme derdinde olanlar burda yazdıktan sonra gidip başka bir başlıkta benden itici ifadelerle bahsediyorlar. Gülüyorlar, dalga geçiyorlar. Bana nankör diyenler kul hakkını bilmiyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Madem evlat hasreti çekiyorsunuz, ki Allah nasip etsin hepsine, neden hamileler topiğindeki başlıklara yorum yapıyorsunuz. Ben başlığı bebek hasreti çekenlerin sayfasında açmadım ki gözlerine sokuyormus gibi olayım.
Ben anlamadım buradaki arkadaşları ya. Biri konu açtığında illa ki bi şekilde sert sert kırıcı konuşuyorlar. Klavye delikanlılığı gibi.
Siz konuda sorduğunuz kişileri daraltmışsınız.
3 oğlu olanlar diye. Onlar cevap verse keşke

Insanların acılarıyla dalga geçer gibi konu açmasaydınız keşke bu kadar düşünceli hassas bir insansanız. Biraz şükür. Bu yazdıklarınıza Allah öyle bir yerden cevap verir ki şaşırır kalırsınız

Canım üzme kendini hamilesin belki seçtiğin kelimeler onlara dokunmuştur kiminin acısı var kimi hiç hamile kalamamış Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benimde 9 ve 7 yaşında 2 oğlum var 3. Oğlum yolda herkes değişik olsun diye ister bende değişik olsun isterdim belki ama burukluk hüzün falan hissetmedim sanki ilk çocuk gibi mutluyuz ve hazırlanıyoruz belkide senin kadar arzulamadım bir de kızım olsun diye ve de ayrıca kızı olan birde erkek olsun oğlu olan kızı olsun ister bunda taşlanacak bir durum yok ki

Bir de burda bu kadar evlat hasreti çekenlerin içinde bu konuyu niye açtın diye seni kötüleyerek sanki isyan etmişsin konumuna düşürmeye çalışmaları hic olmadı çünkü forum kız bebek isteyenler erkek bebek isteyenler hamilelerin 9 ay heyecanlarını süreçlerini herşeylerini gayet ballandıra ballandıra paylaştıkları yüzlerce konu var tutup niye herkes bu kızı taşlıyor

Insanların acılarıyla dalga geçer gibi konu açmasaydınız keşke bu kadar düşünceli hassas bir insansanız. Biraz şükür. Bu yazdıklarınıza Allah öyle bir yerden cevap verir ki şaşırır kalırsınız
Ne alakası var hanımefendi ne kadar da dolusunuz ne dalga geçmesi kimle kavga ettiniz ne yaşadınız da geldiniz ki bu konuya 3 oğlu olanlar diye yazmış konu başlığına 3 oğlu olanlar gelsin yalnızca sizde dert arar gibi kendi acınızı kasiyacak konulara didik didik girip kendi kendinizi uzmekten zevk almayın

Bebek arzunuzdan ve konu sahibinin tarzının yanlis olmasından bahsediyorsunuz karşınızda hamile bir kadın var nasıl davranmalısınız bilmiyorsunuz 3. Çocuğuna hamile diye resmen herkes hınç çıkarmış kadından

Konu sahibi 3 oğlu olmak çok güzel birşey dünyanın en güzel şeyi bence hiç burulma Allah hayirla sağlıkla mutlulukla huzurla doğurmak ve büyütmek nasip etsin hayırlı uzun ömürlü evlat olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back