3. Doğum ve annemin davranışları

Ben ucun ucun tek başıma yapıyorum işleri, sağolsun eşimde evde oldukça bana yardımcı oluyor, bu pazar tül perde yıkayıp asacağız, halıları yıkamaya göndereceğiz nasipse, daha bir Allahın kulu da yardım edelim mi? Birşeye ihtiyacın var mı demedi diğerlerinde de hep kendim uğraştım çabaladım, yardım edelim kızım sen iki canlısın dediklerini hiiç duymadım daha, elimden geldiğince kendim yapıyorum olduğu kadarı ile işte

Vallahi düşündükçe benimde içim çekiliyor, ben yemeklikleri hazırlayıp gitmiştim zaten yerleride belliydi, ama yapmayan yapmıyor işte, öyle yoruldum ki inanın çok yaşlı değil 50 yaşı umarım düzelir,ben sanmam ama

Kac gundur yazmayim yazmayim diyorum artik kendimi tutamayacagim. Allah askina bu kadincagiz bu usengeclikle sizi nasil buyuttu? Mucize gibi birsey suan hayatta olmaniz.
Babaannem vardı evde aynı evde yaşıyorduk azıcık onla azıcık annemle idare ettik işte, ilkokul 5ten itibarende sabah kahvaltımızı falan kendimiz hazırlıyorduk Allah dağına göre kış veriyor işte öyle böyle büyütmüş bizi Rabbim

Ayrıca inanın müşküliyet harici inanın şunu mu yap, bunu yap, bize gel çocuk bak diyen birisi değilim yaomam zaten yapımda yok, ve evet kendi yeğenleri çağırınca topuğu arkaya vura vura koşar, ama biz isteyince durumlar bu malesef, kız kardeşim 6 sene dışarda başka memlekette okudu 1 kere gitti yanına oda çok riskli bir ameliyat olması gerektiği için, hep kendimizi idare ettik yani çok şükür elhamdülillah

Annen gerçekten çok tuhaf sonuçta eve bostan korkuluğu diye çağırmadınız insan bir çorba bir makarna yapar çocuklara verir sizde hastaneden gelince yerdiniz. Daha önceki doğumlarda ve kardeşinin doğumunda yaptıklarına bir şey bile demek istemiyorum. Kusura bakmayın ama bu hareketleri ister kv isterse öz annem, kardeşim yapmış olsun ilişkimi keserdim. İnsan zor gününde destek olmayacaksa diğer günlerde de yanında olmasın. Böyle olaylar unutulmaz ben hemen soğurdum

O nasıl anne ya

İşte aslında 1 saatte birşey olmaz ama ilgilenilmemek üzdü yoksa çocuklara birşey olacağından değil yani, yapacak birşey yok kimse değişmiyor malesef dediğiniz gibi elimde olan bu

İşte artık soğuma geldi ve etrafımda kimseyi görmek istemiyorum bu şekilde olacaksa hrp ne gereği var ki

Allah razı olsun çok teşekkür ederim, aynen yokmuş gibi düşünüp planımı o yönde yapıyorum hakkımızda hayırlı olsun

Canım bence ne ara ne sor bence annen kızlarına böyle eyer erkek kardeşlerin varsa emin ol onların çocuklarına bakar. Kız çocuğu elindir derler ya annenin kız çocuklarına karşı içi acımıyor merhamet etmiyor sizin çocuklarınızı torun olarak değilde elin çocukları olarak görüyor bence arama eşin çocukların yanında mutlu Bi şekilde doğumuna git bebeğini al gel evine KİMSEYİ de düşünme stres yapmaki doğumdan sonra sütün çekilmesin

Valla zaman gösterecek onunkilere bakarsa o zaman konuşacağız artık Allah kimseye el açtırmaaın haklısınız stresten uzak kalmak istiyorum yoruldum artık

Valla zaman gösterecek onunkilere bakarsa o zaman konuşacağız artık Allah kimseye el açtırmaaın haklısınız stresten uzak kalmak istiyorum yoruldum artık
Yapmayın ya stres iyi bişey değil Allah korusun erken doğum falan olur ozaman daha zor olur hiç kimsenin umurunda olmaz. O yüzden mutlu olun stresten uzak durun. Böyle hep gülün

aaaaaa bu vallahi benim annem Doğum yaptım anneme haber vermedim. gün sonra geldi kapıda birden belirdi. aldım içeri bu sefer eşimle kötü olduk
Herşeyimi kayınvalidem ile yaptık 2 doğumdada. temizliik hazırlık vs. Allaah razı olsun.
1. Doğumumda kayın validem yanımda kaldı.
2. doğumumda da küstük ananem aradı annemi öyle geldi yine çat kapı 4 gün vardı doğumuma.

Sizi anlıyorumm. insan annesini istiyor hormonlarda bonusu olarak duygusallık veriyor. şahsen ben ağlama krizlerine giriyordum. ama olmuyorsa yapacak bir şey yok. tırnağın varsa başını kaşırsın. onu yaptıklarına içerlemeden varlığını umursamadan kendinizi ondan uzak tutun bence. haber verme zahmetinde bulunmayın. gelsede yokmuş gibi davranın. sıradan bir komşu gibi düşünün. böykece canınız daha az yanar.

Kayinvaldeniz varsa ya da görümce elti onlardan birini ayarlayın annenize de hiç bir şey söylemeyin gel ya da gelme.

2 kere ağzım yandı işte aynı sizin gibi bende bu sefer aynen bu şekilde yapmayı düşünüyorum kendi istiyorsa gelsin harici sağolsun gördük işte

Doguma giderken haber vermeye gerek yok bence. Hatta canina minnet gibi. Sadece gelmis olmak icin geliyor belli. Aramasaniz daha mutlu olacak gibi. Doguma giderken cocuklari babaanne ya da hala varsa ya da birakabilecek guvendiginiz bir komsu varsa onlara birakin, esinizle beraber doguma gidersiniz. Hastanede zaten hemsireler yardimci oluyor. Annenize gerek yok bence. Esinuz yeter. Hatta sinirlerinizin zıplamaması icin anneniz gelmese daha iyi. Cunku sadece insana yükmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…