3. Doğum ve annemin davranışları

Sizin yerinizde olsam bırakın çağırmayı haber bile vermem doğuma gidince. Anneniz nasıl olsa dönüp dolaşıp bana geliyorlar diye işi arsızlığa vurmuş. Biraz yok sayın onu bütün kardeşlerinizle birlikte. Anlar bazı şeyleri diye düşünüyorum

İşte üvey olunca üvey diyor insan ben birde öz olandan bahsediyorum, Allah kimseye muhtaç etmesin
Bana yardım etmeye gelince hiç oralı olmaz evet ama iş kendisine gelince öyle olmuyor.öz evlattan daha çok yardımcı oldum huzmet ettim ben ona.insanoğlu işte öz üvey olmakla alakası yok nankör insan her zaman nankör.

Kız kardeşim farklı bir memlekette zaten asla çağırmıyor, bende aynı memleketin içindeyim ama inanın aylardır gidip gelmiyorum ve çağırıyorum bile 8 ayda bir kere çağırdım onun sonucuda bu işte

Aynen öyle bende aynı şekilde elimden ne geliyorsa esirgemem fakat sonuç ortada işte, birde sizin kendi annenizde değilmiş durum dahada kötü siz yapıyorsunuz ama asla karşılığı yok

Aynen öyle bende aynı şekilde elimden ne geliyorsa esirgemem fakat sonuç ortada işte, birde sizin kendi annenizde değilmiş durum dahada kötü siz yapıyorsunuz ama asla karşılığı yok
Evet başı ağrısa beni çağırır,evine misafir gelir beni çağırır,evinde bir temizlik yapacak olsa beni çağırır ama ben her şeyimi kendim yaparım.en ufak sitem etsem her kes üvey işte beklentiye girme der.eee ben de üvey evladım sonuçta ben niye bu kadar fedakarlık yapıyorum.

Siz cagirsanizda gelecek gibi değil zaten bişey demenize gerek yok bence Allah yardımcınız olsun cnm sağlıkla doğsun insallah

Benim annemde böyle
Biz küçükken de böyleydi
Varsa yoksa babam , babaannem kendi annesi babası kardeşleriydi.tüm derdi onlardı
Okula aç giderdik aç gelirdik
Eve gelirdik yine yemek yok
Doguma gittim,düşük yaptım, zor durumda kaldım, boyun fıtığından kilitlenip kaldım vs vs senin de insana ihtiyacın var mı diye soran olmadı
Görümcem kaldı refakatci dogumlarımda
Yeme içme olayıni eşim ayarladı
Temizlik için yardımci tuttuk falan

Yani sizde kendi işinizi kendiniz yapın
Arayıp asla çağırmayın
Dogumdan önce çocuklarin 1-2 hafta yiyebilecegi şeylerden yapıp buzluga atın

Hazırlıklarımı yaptım çok şükür şimdiden ayarlıyorum Allah razı olsun, eşimde halledicek bir kısmını, sizin adınızada üzüldüm aynı şeyleri yaşamışız Allah kimseye muhtaç etmesin zaten 8 ayda bir kere ihtiyacım oldu oda ortada işte durum

Aynen öyle düşündüğünü tahmin ediyorum haklısınız

Sonuna kadar haklısınız siz niye fedakarlık yapasınız o zaman

Canım sanki benim kayınvalidemi anlattın. Bir anne nedwn nasıl bu kadar acımasız duyarzız olabilir ? Yanına gelebilecek arkadaşın yada kayınvaliden yada görümce yokmı eğer sıkıntı değilse yalnız kalmamıs olursun. Bu arada Rabbim yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim kayınvalidem hasta, görümcemde başka yerde çalışıyor, kız kardeşim öğretmen oda yok malesef bi eşimin kuzeni ablası olacak nasip olursa, birde eşim onun dışında kimsem yok şuan

Sağlıcakla gelsin bebeğin. Eşin yanındaysa zaten kimseye ihtiyacın olmasın canım. Kuzen ablanın gelmesi de iyi olur evde de cocuklar var senin dogumun var ne diyelim Allah razı olsun o abladan. Keşke anne bu kadar düşünceli olsa.

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız, abla sağolsun her zaman destek tüm aileye iyiki var, keşke elden değilde kendi annemden görseydim ama nasip işte

Öncelikle annenizidoğum sürecine dahil etmeyin.
İkinci olarak da çocuklarınızın büyük olanı 10 yasında imiş. Ona öğretin Acıkınca karesini ve kendini doyurabilsin.
Benimkiler 8 ve 7 yasında. Ben onlara öğrettmişimdir. Ac olursanız dolaptan bulun karnınızı doyurun. Kurabiye zeytinyağlı illa birseyler oluyor hiçbirsey olmasa peynir ekmek süt her zaman var.
Doğum sonrası sürecin rahat olması için iki çocugunuza kendine yeter hale getirin.

Yeğenleri erkek k mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…