- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi mehlika nur
Çocuk aslında daima risktir,bir veya beş diye birşey yok çünkü hayat bazen planlandığın gibi gitmeyebilir. Tek olsun veya iki olsun herşey onlara olsun sadece dersin ama gün gelir bırak özel okullarda okutmayı verecek ekmeği bile zor bulursun. Ben hep iyi imkanlarla büyüdüm kardeşim yok,arkadaş dost bir yere kadar fakat eşim tam tersi çok kardeşler yeri gelir birbirlerini yerler fakat iki sene önce kaynımın evladı vefat ettiğinde herkes herşeyi unutup birbirine kilitlendi,o anı görmek bile herşeye değerdi. Elbette hayırsız kardeşler de var fakat bazı insanlar vardır bire zor bakar,kimisi de vardır beş tanesini güzel yetiştirir bu tamamen anne ve babaya bağlı. Fakat eşlerden biri istemiyorsa işte o sıkıntı,her ikisi de hazır olmalı çünkü çocuk güzel olduğu kadar aynı zamanda zahmetlidir. Umarım herkesin gönlüne göre olur.Burdaki yorumlari okudum da millet ne kadar saldirmis size cocuk nimettir ya maddi manevi yetebilecekseniz neden olmasin ins ikiz olurda dortlersiniz:)insanlarin cok cocuk olayina neden bu kadar uzak baktiginada anlam veremiorum tek cocuk ile kardesleri ile buyuyen cocugun arasinda bile uzmanlar ozellikle deginio kardesin faydali oldugu konusunda siz kimseyi takmayin en iyi anne karar verir bakip bakamayacagina yetip yetemeyecegine doktora danisirsiniz 3.bi cocukta risklerim neler die ona gore hareket edersiniz ins gonlunuze gore olur