3 çocuğumla eşimden boşandım bir abla veya anne olarak nasihat ve tavsiyenize ihtiyacım var

Çok haklısınız sizin yerinizde olsam aynısını söylerdim ama neler yaşadım bilmiyorsunuz inanın ki ben insan yüzü görmedim bir kadın olarak tek başıma bile alışverişe çıkmadım yasak tı çünkü kapımın önündeki bahçe dünyam dı bilmediğim bir yerde bilmediğim insanların yanında anlatabildim mi bilmiyorum zaten bu konuda ne söylesem eksik kalır. Teşekkür ederim.

Tam da böyle düşünüyorum bende inşallah Rabbim büyük bir anda herşey güzelleşir onlar yanımda olsun da bana yeter. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

Evet o da böyle söylüyor. ben 17 yaşındayken o 30 du .

Evet haklısınız geceleri bağlıyorum genelde sağlık ocağına sordum geceleri çay, meyve suyu çok fazla sıvı tükettiği için kaçırma olabilir dedi. Dediğiniz gibi yapacağım inşAllah teşekkürederim

Annem psikolojik sorunları var dı anlamında söylemek istedim kusura bakmayın geçmişte eski eşinden gördüğü şiddet yüzünden deli gibi birşey değil yani geçmiş travma zamanında yapamadım artık elimden geleni yapacağım diyor ve bende güveniyorum, güvenmek istiyorum Allah tan ve annem kardeşlerimden başka kimsem yok çünkü

Aile destek ödemesi var başvurdunuzmu e devletten yada kaymakamlıktan yapılıyor

Evet o da böyle söylüyor. ben 17 yaşındayken o 30 du .
Allah onu da… çok sinirlendim çok. Rezil adam. Kesinlikle hukuki yoldan gitmeniz lazım. Mutlaka derdinizi dinleyecek biri olur. Ama hepsinden önce en en önce iş konusu, part time ile başlayın lütfen en azından kardeşinizin yükünü hafifletirsiniz. Tuvalet işini çözünce de çocuklar kreşe siz tam zamanlı işe. Kardeşimden bile küçüksünüz biz ona ocaktaki suyu emanet edemeyiz sizin başınıza gelenler üzücü ama gençsiniz. 5-6 sene içinde çok yol katedip çocukları büyütürsünüz. Adamın rahatlığı sizin biraz gözünüzün açık olmayışı ona mahkeme deyin reşit olmayan kızla ilişkiye girmek neymiş bir göstersinler nasıl kuyruğunu kıstırıyor.

Çocuklarla eşin ve ailesinin durumu ilgisi nasıl?

Konu mahkemeye gitsin istemiyor bence ki devlet bana verir mi sizce işim yok gücüm yok kurulu bir düzenim yok
Nikahsız evliliklerde çocuk anneye veriliyormuş. Avukat ismi söylemek yasak mı bilmiyorum ama ünlü bir avukat sosyal medyada soru cevap yaptığı sırada okudum. O yüzden mahkeme istemiyor. 3 tane küçük cocukla zaten çalışamazsınız yalnız başınıza acaba yakın otursanız bir ev tutup babaanne den mi destek alsanız.

Annesi icin demis "ben de calisirsam annemin de yasi ileri zaten nasi bakar torunlara" gibisinden. Virgul yok ya anlasilmiyor yazi. Ama uyeye coook uzuldum su an gozum virgule mirgul gormuyor

Burda bu kadar insan sana ne kadar uzuldu. Bi yardim dernegi mi olur ne olur bilmiyorum ama soyle guvenilir bir olusuma gidip derdini anlatsan sana is acisindan bi cozum yolu gelistirirler. Belki once yari zamanli calisirsin (tam gun degil yani) bi seyler bulunur. Benim is yerim olsa sana hemen bi kolaylik saglardim mesela. Bence is sorunun cozulecek senin inaniyorum. Ama sirf is arama, durumunu soyle etrafa is aradigini soylerken. Ozel, oncelikli bi durumun var cunku. Ve mutlaka mahkeme ac. Belki korkuyosundur onlardan ama mahkemeyle sonuca baglansin her sey. Yarin obur gun sana sirt cevirmeyecegi ne malum karsi tarafin, cocuklarini alip goturmeyecegi ne malum.

Reşit olmayan kızla ilişkiye girdiği için ceza almaktan korkuyor, o yüzden mahkeme dava olmasın diyor. Böyle pisliklerin pedofili eğilimlilerin hapiste çürümesi lazım ama ortada 3 küçük çocuk var. Yaptığı yanına kar kalacak ve başka reşit olmayan kızın peşine düşecek. Ben siz olsam gider barodan avukat ister ve danışırdım. 6 bin TL yle hangi çocuğun hangi ihtiyacını alacaksınız?

Sadece abilerin ablaların mı durumları çok iyi, herkes zengin ama sizinki mi fakir? Onların da torunu yeğeni değil mi bu çocuklar? Korunmayan, sizin korunmanıza engel olan, arka arkaya çocuk peydahlayan biri için fazla hadsiz değil mi? Siz niye dava açmaktan korkuyorsunuz? Ya ceza alır hakkında soruşturma başlatılır ya da 3 çocuğunu ve annesini bir eve oturtur masrafı karşılar. Kusura bakmayın ama 20 yaşındaki gencecik kız bırakın da kendi geleceğini kursun. Annesi kızkardeşi +2 bebek ve 1 küçük çocuk. Siz çalışsanız bile anneniz bakamaz bu kadar çocuğa. Bu adamı korkutmak çocuklarına maddi destek vermesini sağlamak gerek.

Yaşın kaç?

Özellikle 1 yaşında çocuğun 1/2 ay gibi uzun süre anneden ayrı kalması çok bence. Daha neredeyse süt kuzusu. Normal şartlarda baba hafta sonu alır ama sizde resmiyette yok. Bir mahkemeye başvurun bence yine de

Nafaka çocuk başına 2 bin TL hepsi süt ve bez kullanıyor ayrıyeten 20 yaşında ki kız kardeşim çalışıyor sadece eve bakmaya çalışıyor sizce yeterli olur mu?
Şu an nafaka şu kadar vs diye hesaplamanın hiçbir mantığı yok. Sizin de çocuklarınızın da hukuki bir güveni yok. Yasal olarak haklarınızın oluşması için bir avukata danışıp gerekeni yapmalısınız. Bugün iyi olur 1 sene sonra kendine yeni bir eş bulduğunda size kuruş göndermez, çok kıymetli çocuklarını da arayıp sormaz bile. Hesap soracak bir hakkınız da olmaz. Öncelikli bununla ilgilenin.

Yapmaz açık açık da söylüyor ya tamamen ver alıyorsan da bakmasını bil diyor maddi manevi destek olmaz o da mahkeme 6 bin TL verir diye o kadar vereceğini söylüyor hepsi bu

Özellikle 1 yaşında çocuğun 1/2 ay gibi uzun süre anneden ayrı kalması çok bence. Daha neredeyse süt kuzusu. Normal şartlarda baba hafta sonu alır ama sizde resmiyette yok. Bir mahkemeye başvurun bence yine de
Doğulu oldukları için erkek çocuğunu istiyorlar benden kızlar sende kalsın diyorlar

Teşekkür ederim düşünceniz için sağolun. Yaşadığım şeylere üzülmüyorum artık güçlendim Allah tan başka kimse yıkamaz beni artık gözü kara bir insanım ne gerekiyorsa yaparım çocuklarım için emin olun, Rabbim büyük bu çocukları Rabbim bana boşuna vermedi biliyorum hepsinin ekmeği vardı bu dünya da bende sahip çıkacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…