- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 47.949
Onun bir suçu yok ki nasıl kıyabilirim kalbinin sesini dinledikten sonra hiç onu düşünmedim inanınTabi ki anlarım. Bunu genel olarak çoğu kadın yapar. Sen sadece bebeği dogurup dogurmayacağina karar ver canim.
O da dogru canım. Ama eğer ayrılırsan çok büyük bir sorumluluk bu tek başına bakabilmek. Pişman olup özür dileyecegine bu sekilde üste çıkması çok garip. Şuan ayni evdemisinizOnun bir suçu yok ki nasıl kıyabilirim kalbinin sesini dinledikten sonra hiç onu düşünmedim inanın
Evet ama iki yabancı gibiO da dogru canım. Ama eğer ayrılırsan çok büyük bir sorumluluk bu tek başına bakabilmek. Pişman olup özür dileyecegine bu sekilde üste çıkması çok garip. Şuan ayni evdemisiniz
Esin felaket vicdansız bir insanmış. Allah sana yardim etsin insallahEvet ama iki yabancı gibi
Ben de aileme söyleme taraftarı değilim eğer söylersem olur ki devam edersem bunun iyi bir şey olmayacağını düşünüyorum çünkü uzaktayım ailemden ailemin gözünden eşim bitecek bilmiyorum tavsiyeniz için de teşekkür ederimBence siz bi yalnız kalıp sakinleşmeye çalışın. Kafanız karışık boşanma konusunda net değilsiniz ailelere söylemeyin ama sizi anlayacak bir kişiyle paylaşın derdinizi. Gerçekten zor bir durum bir de hamilelik var birinin size destek olması gerekiyor.
Amin çok sağolunEsin felaket vicdansız bir insanmış. Allah sana yardim etsin insallah
Duygusal yazma şartı mı var? Reva mı demişim?siz ne kadar duygudan yoksun bir şekilde cevap vermişsiniz böyle.karnımda bebeğimle bunları yaşamak sırf sizin dediğinize göre reva mı görülmeliydi? Lütfen biraz benim açımdan bakın ben zaten bu iğrençlikle yüzleştim
Hayır çoğu kadın yapmaz. Kendinizi kandırıyorsunuz.Tabi ki anlarım. Bunu genel olarak çoğu kadın yapar. Sen sadece bebeği dogurup dogurmayacağina karar ver canim.
Sizin cevrenizde olmayabilir. Benim cevremde var. O kısmı atlamişim 3 haftalik sandım biran. Siz suclamaya yer arayan tiplerdensiniz bu size hiçbirşey kazandırmazHayır çoğu kadın yapmaz. Kendinizi kandırıyorsunuz.
Bebek üç aylık olmuş ne kararı allah aşkına?
Aklı başında, evlilik olgunluğuna sahip hiç bir kadın her kavgada boşanalım demez.Tabi ki anlarım. Bunu genel olarak çoğu kadın yapar. Sen sadece bebeği dogurup dogurmayacağina karar ver canim.
Bana akıl verecek yeterlikte olduğunuzu sanmıyorum.Sizin cevrenizde olmayabilir. Benim cevremde var. O kısmı atlamişim 3 haftalik sandım biran. Siz suclamaya yer arayan tiplerdensiniz bu size hiçbirşey kazandırmaz
Farkindaysanız bana yazan sizsiniz. Lütfen işinize bakın.kendiniz çook yeterliyseniz kendinizle kalın buralarda dolaşmayınBana akıl verecek yeterlikte olduğunuzu sanmıyorum.
Size yazmadığımı söylemedim ki, akıl vermeye çalışmanıza karşı çıktım.Farkindaysanız bana yazan sizsiniz. Lütfen işinize bakın.kendiniz çook yeterliyseniz kendinizle kalın buralarda dolaşmayın
Sizin eşiniz durumun ciddiyetinin farkına varip size bu cümleyi kurdutmuyordur demek daha dogru olur. Hicbir kadın kocasina ilk hatasinda düzelsin diye bosanalim demezAklı başında, evlilik olgunluğuna sahip hiç bir kadın her kavgada boşanalım demez.
9 senelik evliyim, boşanalım, ayrılalım, boşanmak mı istiyorsun demedim. Derdimiz neyse onun kavgasını ediyoruz biz genelde.
Boşanalım dedi diye düzelecek adam da yoktur. Bir hafta düzelir iki hafta düzelir. Bir süre sonra o sözün de tesiri kalmaz.Sizin eşiniz durumun ciddiyetinin farkına varip size bu cümleyi kurdutmuyordur demek daha dogru olur. Hicbir kadın kocasina ilk hatasinda düzelsin diye bosanalim demez
iste yazmayın. Ben size benim mesajimla ilgili fikrinizi sormadım. Sorduğum zaman fikir beyanında bulunun lütfen.Size yazmadığımı söylemedim ki, akıl vermeye çalışmanıza karşı çıktım.
Olur bundan sonra foruma girmeden önce sizden izin alırım dolaşabilir miyim diye
Evet ama iste konu sahibi kendince esi düzelsin diye bunu söylemiş ama olmamiş. Öyle söyledi diye böylemi olmasi gerekirdi? Kocası aldatmaya yeltenmiş ve belkide aldatmış şuan hamile lütfen empati yaparak yorum yapın yazıktır.Boşanalım dedi diye düzelecek adam da yoktur. Bir hafta düzelir iki hafta düzelir. Bir süre sonra o sözün de tesiri kalmaz.
Bu sözü sakız etmek hiÇ bir sorunu çözmez.