3 aylık hamileyim Eşimi seviyorum ama boşanmam gerektiğini hissediyorum

Onun bir suçu yok ki nasıl kıyabilirim kalbinin sesini dinledikten sonra hiç onu düşünmedim inanın
O da dogru canım. Ama eğer ayrılırsan çok büyük bir sorumluluk bu tek başına bakabilmek. Pişman olup özür dileyecegine bu sekilde üste çıkması çok garip. Şuan ayni evdemisiniz

Bence siz bi yalnız kalıp sakinleşmeye çalışın. Kafanız karışık boşanma konusunda net değilsiniz ailelere söylemeyin ama sizi anlayacak bir kişiyle paylaşın derdinizi. Gerçekten zor bir durum bir de hamilelik var birinin size destek olması gerekiyor.

O da dogru canım. Ama eğer ayrılırsan çok büyük bir sorumluluk bu tek başına bakabilmek. Pişman olup özür dileyecegine bu sekilde üste çıkması çok garip. Şuan ayni evdemisiniz
Evet ama iki yabancı gibi

Ben de aileme söyleme taraftarı değilim eğer söylersem olur ki devam edersem bunun iyi bir şey olmayacağını düşünüyorum çünkü uzaktayım ailemden ailemin gözünden eşim bitecek bilmiyorum tavsiyeniz için de teşekkür ederim

Duygusal yazma şartı mı var? Reva mı demişim?

Blöf yapa yapa adamda amaaan ne yaparsam yapayım gitmez nasıl olsa hissiyatı oluşturmuşsunuz. Üstüne bunu da affederseniz hiç korkusu kalmaz adamın. İki kere iki dört kadar net bir şey bu.

Tabi ki anlarım. Bunu genel olarak çoğu kadın yapar. Sen sadece bebeği dogurup dogurmayacağina karar ver canim.
Aklı başında, evlilik olgunluğuna sahip hiç bir kadın her kavgada boşanalım demez.
9 senelik evliyim, boşanalım, ayrılalım, boşanmak mı istiyorsun demedim. Derdimiz neyse onun kavgasını ediyoruz biz genelde.

Ayrıca konu sahibi, aldatmaktır bu. Numara bulmuş irtibata geçmiş. Zaman bulamadığı için devam edememiş. Bu net aldatmaktır.
Siz de belli ki toksik bir insansınız, zırt pırt kavga huzursuzluk, boşanalım tehditleri adam da devam etmek istemiyor belli ki. Yoksa hamile karısına barışalım diye ağzından girer burnundan çıkardı.

Sizin eşiniz durumun ciddiyetinin farkına varip size bu cümleyi kurdutmuyordur demek daha dogru olur. Hicbir kadın kocasina ilk hatasinda düzelsin diye bosanalim demez

Sizin eşiniz durumun ciddiyetinin farkına varip size bu cümleyi kurdutmuyordur demek daha dogru olur. Hicbir kadın kocasina ilk hatasinda düzelsin diye bosanalim demez
Boşanalım dedi diye düzelecek adam da yoktur. Bir hafta düzelir iki hafta düzelir. Bir süre sonra o sözün de tesiri kalmaz.
Bu sözü sakız etmek hiÇ bir sorunu çözmez.

Boşanalım dedi diye düzelecek adam da yoktur. Bir hafta düzelir iki hafta düzelir. Bir süre sonra o sözün de tesiri kalmaz.
Bu sözü sakız etmek hiÇ bir sorunu çözmez.
Evet ama iste konu sahibi kendince esi düzelsin diye bunu söylemiş ama olmamiş. Öyle söyledi diye böylemi olmasi gerekirdi? Kocası aldatmaya yeltenmiş ve belkide aldatmış şuan hamile lütfen empati yaparak yorum yapın yazıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…