3 aylık hamileyim Eşimi seviyorum ama boşanmam gerektiğini hissediyorum

Ya eşinizin yaptığı tabi ki iğrenç bir davranış ama siz de bu evliliği oyun alanına çevirmişsiniz.Küstüm gidiyorum ben,sürekli evi terk edip gitmeler, kavga gürültü.Zaten bitmesi gereken bir evlilikmiş ama siz bir de hamile kalmışsınız.Bu saatten sonra hayır gelmez bu evlilikten,onu bilesiniz.

Hicbir sey yapmadigi halde intikam almak icin aramis olabilir mi? Boyle ergenlikleri oldu mu daha once?
Olmadı inansın bilmiyorum ne yaşıyor bilmiyorum ben onun yanlış olduğunu anladım ben ne yapıyorum dedim kendi kendime diyip duruyor sürekli bilmiyorum neler yaşanıyor

Ben bir kere gittim evi terketmedim ki baktık tartışmalıyız ailemin yanına gittim kafam dağılsın diye.Bu son gidişimde de kendi bana git dedi.Kafanı dağıt biraz konuşmayalım dedi.Siz size git diyen birisi karşısında ne yapardınız?

Yanlış anlamayın eşiniz suçsuz demiyorum fakat sürekli gerginlik ve boşanma tehdidi bazı kişileri evlilik içinde farklı planlar yapmasına neden olur.

Sürekli kavga gürültü hakim evliliğinizde,siz olmayanı oldurmaya çslışmışsınız.Neden korunmadınız bu süreçte?Devam etmeyi mi düşünüyorsunuz bu şekilde?

Esinizle bu surecte iliskiniz nasıldı. Birde cinselliginiz nasıldı? Sürekli bir kavga ortamimi vardı ev icerisinde

Yazının yarısını okudum ama konuyu anladım.

1. Siz sürekli tartışıyorsunuz. Demek ki anlaşamıyorsunuz.

2. Boşanmanın blöfü olmaz. Ağzından boşanma kelimesi çıktıysa boşanirsin. Boşanma isteğin yoksa o kelimeyi ağzına hiç almazsın.

3. Aldatılmışsın. Bir kez aldatan yine aldatır. Şu an boşanma davasını hem şiddetli geçimsizlikten hem de aldatılmadan açabilirsin. Ama aldatılmanın üzerinden 6 ay geçerse "aldatıldım" diyerek dava açamazsın, haberin olsun.

Hamile olduğunuz için geri dönmek isteyebilirsiniz ama zararın neresinden dönerseniz kardır,aldatılıp affeden insanların sinir sistemleri yavaş yavaş çöker,sürekli içten içe dolarsınız,en ufak durumlarda şüpheye düşer kavga çıkartırsınız,herzaman acabamı diye kafanızdan geçirirsiniz,bir süre sonra nefes alsa size batmaya başlar,siz bitirmeseniz bile o dayanamaz bu baskılara bitirir,aldatılmak hazmedilecek bir durum değil,hep söylerim birşey bitmeden başka birşey başlamaz,biten birşeydende yeniden olmaz,yol yakınken önünüze bakın,zor ama başkalarını size tercih etmiş bir insanla yaşamak daha zor.

Bir şeyi sürekli söylediğinizde o şeyin hiçbir anlamı kalmıyor. Eşiniz sizin gideceğinizi düşünmüyor, böyle yaparak kaybetme korkusunun yok olmasına sebebiyet vermişsiniz.

Eşin bunu düşünmüş, muhtemelen kendin görmeseydin asla öğrenemeyecektin. Aldatma düşüncesi de bana göre aldatmaktır. Çünkü düşünceler muhakkak bir gün eyleme dönüyor. Aklında hep bu şüpheyle mi yaşayacaksın? Eşinle devam etsen de o şüphe hiçbir zaman silinmeyecek. Eşin telefonu açmasa, geç gelse buna bağlayacaksın.

Affettiğin taktirde bunları tekrar yaşayacaksın, kaçarı yok aldatmak bir huydur. Doyumsuz nefisle baş etmek çok zordur. Ve affettiğinde özsaygını yitirmiş olacaksın. Kendi zevki seni kaybetme korkusuna ağır basan biriyle devam etmen kendine yapacağın en büyük kötülük.

Teşekkür ederim sağolun

Hanımlar bazen kadinlar eşlerine bunu söyleyebilir durumun ciddiyetini anlamasi için. Ve bunu zaten erkekler bilir. Böyle söyledi diye esinin aldatma egilimine girmesi normalmi? Canım sana gelirsek bunu soylediğin için asla aldatma vs olmamistir. Eger esin seni sevse sen bu durumda hamileyken seni yanliz birakmazdı. Sakın kendini suçlama. Onun kumaşı belli. Iliskin kotü gitse zaten cocuk yapmazdın diye dusunuyorum. Beklemedigin yerden vurulmussun.

Haklısınız sağolun

Size o kadar teşekkür ederim ki anlayabildiğiniz için sağolun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…