- 11 Kasım 2023
- 366
- 393
- 23
- Konu Sahibi littlelonely
Sinek küçüktür ama mide bulandırır buradaki olay abur cubur değil ufak şeylerin birikimi normalde sinir etmez ama birikiyor birikiyor ve o ufak şeye takiliyorsunuz.Yorumunuzun objektif tarafı yok, tamamen saçmalık.
Bizler burada konu açanlar bir süreliğine kendi iyi hissetsin diye gerçekliten uzak yorum yapmayız. Tam tersine küçük büyük yaptığı hatalar neyse kendin kendi bakış açımızla yorum yapmak zorundayız. Öbür türlü sırf kendini iyi hissetsin diye sahte yorumlar yaparsak yararlı olmak yerine çok büyük zarar veririz.
Ve evet hijyen önemli. Konu sahibi, açtığı konuda iki yerde hijyen konusuna değiniyor. Eğer gerçekten kişisel bakımına dikkat etmiyorsa kusura bakmayın karşıdaki kişinin saygı ve sevgisini bitirir.
Ayrıca konu sahibinin de hareketleri hiç normal değil. İnternet üzerinden tanıştığı adamla 3 ay içerinde evlenmiş. Bir gün içerinde üç tane konu açtı açtığı konularında evliliğindeki sorunları görmüyor, gördüğü tek sorun "kocam bana abur cubur almıyor" demesi.
Bir yerdede başka bı bayan kontur vwrmemesine takılmış demişti.Olay kendisine verdiği değeri bana vermeyisi dusunmeyisinde kendine aylık ,500 liralık paket alıyorsun bana üç ayda hiç sormadin lazım mi diye olayı.Yeri gelir bir tanede bana şeker alaydın oluyor ufaktir ama üzüyor degersizlik onemsenmezlik aşağılanmış hissi yaratıyor.Tek olay sizcede abur cubur mu burada ?
Hijyen konusu evet dikkat ediyorum beni uyarirsada ekstra özen gösteriyorum çok parfüm sevmem temiz olmayı sampua. Kokusunu vs daha çok severim sentetik kokuları sevmem oda kokusu vs ama yapıyorum.Makyaj yapmamı ister yaparım bu ne der yapmam ozenmiyorsun bu ne der memnun etmek çok zor.
Asla yanında gaz çıkarma geğirme ağzını açma vs yapmam onun gibi uyurken yaptıysam bilemem bilinçsiz durumdayız o sıra.Adam opusmekten tiksiniyor asla ağzını açmaz dudaklarini bastırıyor çay bardagindan çay kasigini alsam ağzıma sokmuyorum sonuçta tiksinir.Yikanan varda olmasına gerek yok onun bardağı ayrıdır ve ondan içilmez.Sabah yine sordum ben k ndimden bile tiksiniyorum yeri gelince diyor ne yapabilirim ki ? Vajina kokusu garipmis hastalığım vs yok günlük çamaşır değiştiriyorum ve wcde suyla taharet alırım peçete şurup çıkmam.Daha açık nasıl anlatmami istersiniz ? Dişlerimi iki kez fircalarim vs.Sabahla i uyanınca ağzı koksada ona bişey söylemem rencide etmemek için imtina ederim kendim ağzımı valkalarim onunki koksada yanağından boynundan öperim.Ne yapayım daha ?