Ben 33 o 31 yaşında özel güvenlik boksör antronoru annesi babası ayrı annesiyle yasiyodu evi kendisinin annesinde trabzonda kirada evi vardı evlenince Trabzon'a taşındı kadın.
Tanışma söz vs evlilik herşey üç ay içinde oldu görücü usulü değil intden tanistik,Evlenmeden önce sikintilarimiz vardı ailesi isteme günü gelmek istemedi kavga vs etmişler beni yakistiramamislar galiba büyüğüm birde çalışan istiyorlarmış ben calismiyorum vs herşeyi bana taşıyordu laf olarak denen her kötü sözü duyuyordum onların haberi yoktu tabi, büyük ihtimalle benim laflarimida onlara taşıyordu ki hiç aramız iyi olmadı ailesiyle.
abisi vs düğüne gelmedi ablası gelmek istemedi gelin almaya vs zorla geldi olaylar olaylar..
ev eşyası kullanılmış bekar evi eşyaların üstüne geldim yeni bı yatak odası alındı bizim borcumuz var siz yapın dedik bide mutfak dolapları çürümüş onu yaptılar o kadar kalan ıvır zıvır oda biz yaptık perdesi halısı mutfak eşyaları nevresim yorgan vs vs uzun listelemiycem
hep bı para kavgası oldu kimse bişey takmadı üç bilezik istedim mehir ona bile kavga gürültü aldı salak ben iste kabul ettim aşığım ya .düğün olmadı sade nikah gelinligimi almadı kuaför parası vermedi hicbisey
yapmadı.Balayina gitmedik dışarı çıkıp gezmedik ama arkslari falan ararsada şurada geziyoruz diye yalan söylerdi. Üç aydır evliyim dört kez felan dışarı cikmisizdir oda çok gezmemisizdir.2 aylık evliyken d.gunumde ne hediye ne pasta aldı evlenmeden önce ve sonrasında hiç hediye almadi zaten o ayrı sozdeki çiçek hariç çiçekte görmedim ailem onun d.gnunde TLF aldı onunki eskimiş diye oysa bana bunu layık gördü ,sen hak etmiyosun dedi nedeni ise eve bı önceki gün kusmustum gece üçte yatağa geldi oyun oynamaktan diye ondan ben hak etmiyormusum.