- 15 Eylül 2017
- 470
- 252
-
- Konu Sahibi nofilteryesmakeup
Sen çok konuşma be çok biliyormuş gibi.amerikan ağzıyla konuşma prime timemis sen otur fasulye ayıkla evde çok konuşma.siz de tam olarak insan ilişkilerinizdeki sorunları böyle çözüyorsunuz, değil mi? yani tv prime time kuşağında ancak 14 yaş bireylerin kavrayışlarına göre yazılmış senaryolardaki gibi şeyler yapıyorsunuz eşe dosta, değil mi? o yüzden öneriyor olmalısınız. yoksa insan yapamayacağı şeyi neden önersin?
Aksine adam öyle bir kadini kaybettiği için aklını kaybedecek düşünsene biBu bildiğin hediye ama. Yolluk da diyebiliriz.
ya bizim toplum olarak intikam almadan anladigimiz çok degisik sanirim.İşte amac intikam almak.hersey harika gidiyor sanarken ben böyle bir kadını asla.kaybetmeyecegm birdaha diye düşünürken sabah sonsuza kadar terkedilecek bok herif
Adam kadini kaybetmekten korksa zaten böyle davranmazdı.Ya tam tersi olurda ıyy senden igreniyorum bide sevişecegim sanıp ortam ayarlamış derse ne yapacaksın meselaAksine adam öyle bir kadini kaybettiği için aklını kaybedecek düşünsene bi
Bekarsın sanırım, başka açıklama bulamadım. Boşanmayı düşündüğün adamla ateşli bir geceyi her bünye kaldırmaz çünküAksine adam öyle bir kadini kaybettiği için aklını kaybedecek düşünsene bi
Sen çok konuşma be çok biliyormuş gibi.amerikan ağzıyla konuşma prime timemis sen otur fasulye ayıkla evde çok konuşma.
Bilginiz yok fikriniz var. Öfke kontrolü sorunuyla sinir hastalığı birbirinden farklı şeyler. Adam belki sinir hastasıdır bilemeyiz ama böyle de yazmanız yanlış yönlendirir. Terapi işe yaramıyorsa psikiyayriye geçerlerÖfke kontrol sorunu olan biri psikiyatri muayenesinden geçmeli, terapi tek başına bi işe yaramaz. Baktı pabuç pahalı, he diyip geçeyim diyor, muhtemelen 2 seans sonrası da savsaklar.
Valla sen profilinde kadın dusmaniymisim yazan birisin:)sıfatın belli öncelikle ayrıca o cono dediğin adanalilar senin gibi iş bilmez kezbanlardan çok daha iyi bir sifat.oldugu kesin :)K esmelisin sesi E zerler kelimeni Z orlansanda O rta yolu bulamazsın asla bak sana akrostiş yaptım ilk harflere bak aahahahahaaben sizin tavrınızı firdevs yöreoğlu falan sanmıştım ama siz meğerse ana haber bültenlerinde conoları örnek alıyormuşsunuz.
Doğrusunu da siz söyleyin, benim dememle doktora giderse bişey kaybedeceğini sanmıyorum.Bilginiz yok fikriniz var. Öfke kontrolü sorunuyla sinir hastalığı birbirinden farklı şeyler. Adam belki sinir hastasıdır bilemeyiz ama böyle de yazmanız yanlış yönlendirir. Terapi işe yaramıyorsa psikiyayriye geçerler
İşte erkekleri tanımamışsın bak onlar yüzde yüzü abartmıyorum öyle bir ortam.ayarlayinca hiçbiri hayır demez asla ve asla hayır demezler zaten o raddeye hemen gelmeyecek önce güzel davranıp bi yoklayacak adam güzel davranınca ortamı hazırlayıp sonra tekmeyi basacakAdam kadini kaybetmekten korksa zaten böyle davranmazdı.Ya tam tersi olurda ıyy senden igreniyorum bide sevişecegim sanıp ortam ayarlamış derse ne yapacaksın mesela
Doğrusunu yazdım zatenDoğrusunu da siz söyleyin, benim dememle doktora giderse bişey kaybedeceğini sanmıyorum.
Evli coxujlu ve cok mutluyjm.felegin cemberinden gectim cok konusma Sende o iş bilmez fasulye ayiklayicilarindansin otur fasulyenin ayıkla ayıcıklı pijamalarinlaBekarsın sanırım, başka açıklama bulamadım. Boşanmayı düşündüğün adamla ateşli bir geceyi her bünye kaldırmaz çünkü
İşte kafa ve aura işi bu kapasiten yetmez anlamaya bunu bari elestirme.kendini seyaptirarak degil sen adamı seyapmis olacaksın:)lafa bak seyaptirarak ahaahahahahaaa sen daha sevişmek ne demek onu bilmiyorsun yatakta karanlıkta yorgan içinde çiftleşmek senin bildiğin yüzde yüz seyapmak kelimesinden cok net aşikarya bizim toplum olarak intikam almadan anladigimiz çok degisik sanirim.
Afedersiniz ama kendini şey yaptirarak intikam mı olur ya
Senin bu konuda baya kapasiten var belli baya yemişsinİşte kafa ve aura işi bu kapasiten yetmez anlamaya bunu bari elestirme.kendini seyaptirarak degil sen adamı seyapmis olacaksın:)lafa bak seyaptirarak ahaahahahahaaa sen daha sevişmek ne demek onu bilmiyorsun yatakta karanlıkta yorgan içinde çiftleşmek senin bildiğin yüzde yüz seyapmak kelimesinden cok net aşikar
Teşekkür ederiz. Ama bu adamın piskiyatra gidince ne zararı göreceğini halen anlamadım ben.Doğrusunu yazdım zaten
Terapist farkli psikiyatri farklıdır. Yorum yazan kişi birini diğerinden daha etkisizmiş gibi göstermiş.tepkim bunaTeşekkür ederiz. Ama bu adamın piskiyatra gidince ne zararı göreceğini halen anlamadım ben.
Bilginiz yok fikriniz var. Öfke kontrolü sorunuyla sinir hastalığı birbirinden farklı şeyler. Adam belki sinir hastasıdır bilemeyiz ama böyle de yazmanız yanlış yönlendirir. Terapi işe yaramıyorsa psikiyayriye geçerler
Etkisiz göstermedim. Öfke kontrolü sorunum olmasa da bir hikayem var malesef ve hiçbir zaman biri olmadan diğerinin faydasını göremedim.Terapist farkli psikiyatri farklıdır. Yorum yazan kişi birini diğerinden daha etkisizmiş gibi göstermiş.tepkim buna
en son ne zaman sinir hastalıklarına gittiniz bilemiyorum ama orda canım sıkkın dediğiniz an cipralex veriyorlar. Muayene süresi 5 dk. Adam sağa sola saldırmıyorsa hislerini saçma yansıtıyorsa terapiste gitmesi gerekebilir ama burada bir uzmanlığı diğerinden küçük göstermek saçma oluyorhanımefendi, hangi yetkinliğinize istinaden bu kadar net hüküm verdiniz bilmiyorum fakat her türlü ruh ve sinir hastalıklarını ilgilendiren sorunda önce hekime, yani psikiyatra başvurulur. hekim uygun görürse hastayı uygun terapiyi de önererek bir psikoloğa yönlendirir.