Merhaba hanımlar, 3 ay önce görücü usulü ile evlendim. Yani önce tanıştık birbirimiz beğendik 9 aylık nişanlılık döneminden sonra yuvamızı kurduk. İkimizde birbirimizi çok seviyoruz. Yalnız bizim şöyle bir durumumuz vardı benim İstanbul’da işim ve işyerim vardı. Eşimle aynı işi yapıyoruz. O benim işyerimde yönetici olacaktı bende amcamın şirketinde çalışacaktım oda Konya’dan İstanbul’a gelmeyi ve işyerinde yönetici olmayı kabul ettiği için evlendik. Ama eşim gelir gelmez senin işyerin çok düzensiz bunu ben düzene sokamam kapatalım dedi. Kapattım şimdi işsiz. Ben çalışıyorum amcamın şirketinde şimdilik yetiyor aldığım maaş . 8000 tl alıyorum. Ama sürekli bana taşınalım Konya’ya gidelim diyor. Ben Konya’ya gitsem bu maaşla bir iş bulamam. Ve evimiz kira olacak giderimiz bu kadar çok olmayacak diyor ama 1300 den aşağı kira ödemeyeceğiz ki onun orada çalışmayacağını da düşünüyorum. Bana çalışacak izlenimi vermiyor. Bende 1-2 yıl duralım biraz birikim yapalım evimizi oradan alıp kendi evimize yerleşelim en azından kira derdinden kurtuluruz. Ve kredisiz ev alırız diyorum. Hem çocuk olunca annem gelip bakacak ve bizde kalırsa 1-2 gün sonra sıkıntı yapabileceğini düşünüyorum sürekli bizde kalınca. Annem İstanbul’a gelince bekar erkek kardeşimin evinde kalıp çocuğa öyle bakacaktı. Ben size yük olmam diyordu. Kardeşinde kalırım siz işe gidince ben bakarım diyordu. Ama beni dinlemiyor ben geleceğimiz için endişeleniyorum ayrılmayı bile düşündüm sizce ne yapmalıyım