E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ferhunde80
-
vallaha çok dogru evli degilim ama sevgilim aldatılmıştı beni bunuda rüyamda görüyodum kendisinede söylüyodum ama ne bilim rüya dedim kızlar rüyalarınıza dikkat edin valla allah gösteriyo birde ferhundeye hayran kaldım çok olgun aklı başında bi bayanmış yani herkez atlatamaz kolay kolay kaldıramaz sen çok dirayetli bi hatunsun dün okudum çok üzüldüm haline rabbim dedim bundan sonra yüzünü güldürsün allah hepimizi salih kulları ile karşılaştırsın eden bulur onun şöyle bi karakterine baktımda nekadar basit bi kişili sahipmiş sade kahve arkadaşımızın yazdı gibi aldatmasa bile basit bi insanmış ilerde seni mutlu edemezdi seni taşıyamazdı o olgunla erimemiş 5 para etmezmiş bundan sonra yolun açık olsun zaman gelir buda geçer tatlım sevgiyle kal:1hug:
tesekkur ederim tavsiyeler icin
hala son bi umidim var kendime dair
ayy ben hiç görmedim rüyamda böyle şeyler ben gerçeğini çabuk gördüm allahtan .:)))
kıs kaybetme ümidini hiç bi zaman mutlaka sana değer verecek bseninde sevdiğin biri çıkacak karşına benimki tamamen sıradışı bi olay ben zaten nişanlıyken bile aldatılıyormuşum benim saflığım yani öyle bi insanla evlenmiş olmam hiç üzülme bence Şeniz
yalnızlık boyle tecrubelerden daha iyi tabi
buna da sukur
bu durumda bile sen bize moral veriyosun canım ya :)
bak ben bu zamana kadar bilipte anlatmadığım bişeyi daha size anlatmak istiyorumm.. ben ilk evlendiğim hafta balayına gidemedim 2 hafta sonra gidebildim hatta gideceğimiz otelide canım babam ayarlamıştı..ve tatile gittiğimde herşey çok güzeldi ama ben havuza denize girerdim eşim olacak hayvan gelmezdi biraz uyucam der sonra gelirdi.. sonradan öğrendim ki o birlikte olduğu kadında ordaymış bizimle birlikte oda tatilimizin içindeymiş..ben bunu duyduğumdaki ruh halimi az çok tahmin edebilirsiniz.. hayat çok acı ama gerçekten geçti kurtuldum çünkü ben böyle şerefsiz biriyle ömür geçmezdi hatta geçen kısacık aylarıma bile acıyorum ama ne çare
yuh artık
cok serefsizmis cok
oha yani, allahin belasiymis bu tam ya
ya sana bisi sorucam, sen 4 sene bu adamin ne bicim karaktersiz oldugunu hic mi cakmadin be kardesim? birazcik olsun bi ariza hissetmedin mi?
yok hayatım yaa ne 4 senesi allah korusun sadece 3,5 ay evli kaldım
4 senedir tanisiyoruz demistin onu dedim
4 senede karakterini az cok belli etmistir diye dusundum
canım ya ALLAH sana sabır versın dunden berı butun yazıları okudum ve cok etkıledım gercekten cok uzuldum annemlede paylastım senın yasadıgın durumu boyle serefsızler cok bu dunyada ama sen cok guclu saglam karakterlı bır bayansın umarım butun sonra mutluluklar senı bulur bu uzuntuler sıkıntılar tabıkı hemen gecmeyecek ama zamanla atlatacaksın guzel haberlerını bıze vereceksın o adamda gercı adam demeye dılım varmıyor ya daha cokk aglayacak sen dıye gor bak ne hallere dusecek sen herseyın en guzelını hakedıyorsun ıyıkı yakın zamanda anlamsısın o adamının nasıl bırı oldugunu
ferhundecim...senin icin ve bütün zor durumda olan kadinlarimiz icin dua edicem..Allaha emanet olun..güclü ..kendi ayaklarimizin üzerinde kalma ve yikilmamak dilegiyle....öpüldün tatlim..seni yalniz birakmayiz..ara sira yazisiris canim...kendine iyi bak...ALLAH mazlumlarlan beraber unutmayalim bunu..
ayy sağol canımm anlatmayın annelerinize yarın öbür gün evlenceksiniz kadının aklı kalıcak benim annem perişan oldu ben üzülmeyeyim diye o bana belli etmedi ben ona o yüsden zor şeyler
yuh ya 3 ayda hemde ne kötü bir adammış.boşandınmı peki?nasıl bir süreç?çokmu yorucu üzücü?paylaşırmısın deneyimlerini?
bunlar bıze hep ders oluyor ınsan kendıne ve sevdıgı adama konduramıyor yok canım benımkı asla boyle seyler yapmaz dıyoruz yapsa bıle ben hemen anlarım dıyoruz oysa sende evlenmeden hatta evlendıkten 3 ay sonra bıle aynı seylerı soyluyordun dımı kımseye cok guvenmemek gerekıyor demekkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?