- Konu Sahibi ferhunde80
-
ayyy canım çok güzel haberler aldım
o köpek daha çok arkadan koşacak
ailesiyle arası nası hala küslermi
bizi habersiz bırakma herşeyi anlat
biliyosun hepimiz senin birer bacılarınız
ayyyyyy canım yaa çok içten yazmışsın çok hoşuma gitti kaydirigubbakcemile5
ailesiyle küsler hala bi tek abisiyle görüşüyo ama evde değil yani ben öyle biliyorum
3-5 gün sonra barışırlar...çok gördük biz bunlarııııııııııııııııııııııııı
ex değil eski eşim diyecektin:)))
neden bilmem çok sevindiğim bi haber aldım.. aslında onlarla ilgili bi haber duymak o habere üzülmek yada sevinmek istemiyordum ama laelaelaelaelae
ortak bi arakdaşımız var ne yazıkki ve çok seviyorum kendisini olanlardan sonra biraz araları bozulmuştu ex eşimlede ama görüşmüşler ve ex eşim kendisine bi ev tutmuş ve o kadınlada yaşamıyormuş kadın hamilemiymiş diye sordum o soruya cevap vermiyo geçiştiriyo dedi pehh zaten inanmıyordum kaydirigubbakcemile3
tepiklediğim de,kaydirigubbakcemile3 kapıya koyduğum de,:lepi:mikrop de,kaydirigubbakcemile5 bunlar düşündüklerimin daha doğrusu yazabildiklerimin en olumlusu
neden bilmem çok sevindiğim bi haber aldım.. aslında onlarla ilgili bi haber duymak o habere üzülmek yada sevinmek istemiyordum ama laelaelaelaelae
ortak bi arakdaşımız var ne yazıkki ve çok seviyorum kendisini olanlardan sonra biraz araları bozulmuştu ex eşimlede ama görüşmüşler ve ex eşim kendisine bi ev tutmuş ve o kadınlada yaşamıyormuş kadın hamilemiymiş diye sordum o soruya cevap vermiyo geçiştiriyo dedi pehh zaten inanmıyordum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?