- Konu Sahibi ferhunde80
yazacak bişe bulamadım kal geldi bana biran cnm...üzüldüm hemde çok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten boşandım geçen hafta bitti herşey...
evdeki eşyaları değiştiriyordum giremedim uzun zamandır ..yatakodasını falan hepsini attımm. ihtiyacı olan birine vermeyi çok düşündüm ama yapamadım batıl bi inanç da olsa onlarada mutluluk getirmeyeceğini hissettim attım hepsini . senağlama
canım seviviyorsan bence çek konus duruma göre bakarsın çaresine
merhaba kızlar giremedim bi süredir .. bu sabah hastaneye geldiğimde kapıda bekliyordu ..sadece konuşmak istediğini söyledi. ben hiç konuşmadım sadece dinle dedi. hemen arkadaki cafede oturduk. çok pişman olduğunu boşandığmız gün aklının başına geldiğini falan söledi bu kadar büyüyebileceğini düşünmemiştim dedi...sonra ne hayalerimiz vardı düşünsene falan gibikonuşmaya devam edince bende hiç hayal kalmadı sen kendi hayallerini süsleyen şekilde yaşamına devam et yolumada çıkma diyerek kalktım işe geldim.sabahtan beri ağlıyorum bıktım artık hergün yeni ruha bürünerek karşıma çıkıyo allahın belası
haha cok iyi olmus bende balkondan 3. kattan videosunu asagiya firlatmistim istiyor diye malesef kafasina isabet ettiremedim..tabi video paramparca oldu.kaydirigubbakcemile3Allahdan daha agir birsey istememis yoksa kesin tahtali köyü boylardi....ayrica Allah kimin belasini verecegini daha iyi bilir...burdayım kızlar son durum eşyalarımı değiştirdim ona ait olan eşyaları alması içinde abisine haber yolladım istemiyorum demiş uakala bi şekilde bende durumu olmayan bi aileye verdim kıyafetlerini parfümlerini vs. dün aradı eşyalarımı almaya gelicem dedi bende geç kaldın hepsini attım dedim allah belanı versin dedi seninde dedim kapattım bu kadar
burdayım kızlar son durum eşyalarımı değiştirdim ona ait olan eşyaları alması içinde abisine haber yolladım istemiyorum demiş uakala bi şekilde bende durumu olmayan bi aileye verdim kıyafetlerini parfümlerini vs. dün aradı eşyalarımı almaya gelicem dedi bende geç kaldın hepsini attım dedim allah belanı versin dedi seninde dedim kapattım bu kadar
burdayım kızlar son durum eşyalarımı değiştirdim ona ait olan eşyaları alması içinde abisine haber yolladım istemiyorum demiş uakala bi şekilde bende durumu olmayan bi aileye verdim kıyafetlerini parfümlerini vs. dün aradı eşyalarımı almaya gelicem dedi bende geç kaldın hepsini attım dedim allah belanı versin dedi seninde dedim kapattım bu kadar
bi söz vardır hani köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı diye akılsız boş beddua ediyor farkında değil.
neden bilmem çok sevindiğim bi haber aldım.. aslında onlarla ilgili bi haber duymak o habere üzülmek yada sevinmek istemiyordum ama laelaelaelaelae
ortak bi arakdaşımız var ne yazıkki ve çok seviyorum kendisini olanlardan sonra biraz araları bozulmuştu ex eşimlede ama görüşmüşler ve ex eşim kendisine bi ev tutmuş ve o kadınlada yaşamıyormuş kadın hamilemiymiş diye sordum o soruya cevap vermiyo geçiştiriyo dedi pehh zaten inanmıyordum kaydirigubbakcemile3