- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
- Konu Sahibi ferhunde80
-
evi terkedemem normalde .. bu oturduğumuz evi bize babam aldı yani benm kendi evim.o yüzden onun gitmesi lazım ama inanın ona bunu anlatmaya kendini savunmasına onu dinlmeye yalanlarını dinlemeye gücüm yok okadar güçlü değilim. Ailem bunu duyarsa çok üzülcek ama başka çaremde yok tabiki bi mektup yazıp herşeyi anlatıp 3-4 günlüğüne buralardan gitsem off saçmalıyorum galibaa((((((((((((((
evi terkedemem normalde .. bu oturduğumuz evi bize babam aldı yani benm kendi evim.o yüzden onun gitmesi lazım ama inanın ona bunu anlatmaya kendini savunmasına onu dinlmeye yalanlarını dinlemeye gücüm yok okadar güçlü değilim. Ailem bunu duyarsa çok üzülcek ama başka çaremde yok tabiki bi mektup yazıp herşeyi anlatıp 3-4 günlüğüne buralardan gitsem off saçmalıyorum galibaa((((((((((((((
off canım ne denir ki buna, ALLAH sabır versin, şimdi güçlü olmalısın...
madem o sana bi oyun oynadı ee güzel de bi oyunu hak etti... sen bu akşam tekrar çıkarsa dışarıya onu takip et ve fotoğrafını çek, daha sonra boşanma davası aç, biraz sabret ve dava günü geldiğinde delillerini suratına fırlat ve onu dinlemek istemediğini , evden defolmasını söyle...dava günü gelene kadar seninle birlikte olmak isterse doktora gittiğini ve genital bi rahatsılık gecirdiğini söyle, dışarda ihtiyacını giderdiği için fazla ısrarcı olmaz..
unutma, şimdi güçlü olman gereken zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?