E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ferhunde80
-
ceylasya arkadasim ferhunde senin hakkinda atip tutmadi sadece sizden biraz anlayisli olmalnizi rica etti ortada igneyi önce kendine batiracak bi durumda yok 3,5 aylik esini aldatan karaktersiz adamin teki yüzünden kendinde neden arasinki hatasini??? ferhunde sizden sadece ona destek olmanizi istedi burdada ona destek olmak icin variz onun icin paylasti bizimle bu durumu daha güclü olabilmek icin.. tabi sizin fikriniz ayri olabilir ama ferhundenin piskolojisi sizin fikrinizi anlayacak durumda olmayabilir bunuda göz önünde bulundurun.. ferhundecim sende kimseyi aldirma canim bir imtihan bu senin icin yasanmamis farz et sükür et biz hepimiz senin yanindayiz allah herseyi gönlüne göre verir yeterki sabir et ve dua et..dualarimiz seninle canim:1hug:
inşallah senin için iyi gelişmeler olur ama yaptıgın ayıp bunu da bil istiyorum ama anlamak istemityosun beni yuva bozan kadınblar sınıfına koymaya çalışıyosun bide başkasından çocuk yapmıştır gibi kelimeler kullanıyosun diger arkadaşlarada soruyorum fikrine katılmasam sizin arkadından yorum yapsam yok ikinci kadın yok ondan bundan çocuk yapan bi kadın die ne tepki verirsiniz hele orda bi durcaksın neyse ya sinir etti benii
saçlarımı sardım sabah hiçte bakımsız gitmeye niyetim yok çok kızgınım bi kaç günlük sakinliğimi hala korumaya devam edebileceğimi düşünemiyorum ama sakin olmak istiyorum..
kalabalık bi yerde buluşucaz ama arıcam onu yeri söylemek için henüz bilmiyorum ...
sanırım özür diliceğini sanmıyorum nedense ama ne konuşacağınıda merak etmiyo değilim .dualarınızı bekliyorum kızlar((((((((((((
arkadaşlar bi soru sormak istiyorum size ...kayınvalidem mahkemede bana şahitlik yapacağını sölemişti bu olayda hiç bi günahım olmadığı için en az yara almam için elinden geleni yapacağını sylemişti.ama bunu duyan eşim sürekli arayıp mesajlar atıyo seni aldatmış olmam ailemi senin yüzünden kaybetmeme neden olamaz daha fazla benimle uğraşma aldatıldın kendinde suç ara biraz da yeter artık diye şeyler sölüyo...(( sanırım kendimde suç bulmamı söyleyen arakdaşlar belkide haklı napıcağımı bilmiyorum artık yaşadığım acı yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraşıyorum
arkadaşlar bi soru sormak istiyorum size ...kayınvalidem mahkemede bana şahitlik yapacağını sölemişti bu olayda hiç bi günahım olmadığı için en az yara almam için elinden geleni yapacağını sylemişti.ama bunu duyan eşim sürekli arayıp mesajlar atıyo seni aldatmış olmam ailemi senin yüzünden kaybetmeme neden olamaz daha fazla benimle uğraşma aldatıldın kendinde suç ara biraz da yeter artık diye şeyler sölüyo...(( sanırım kendimde suç bulmamı söyleyen arakdaşlar belkide haklı napıcağımı bilmiyorum artık yaşadığım acı yetmezmiş gibi bide bunlarla uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?