- Konu Sahibi ferhunde80
-
o zaman boşasın olsun bitsin aldatmayan erkek varmı hangi birinden boşanacak
tabi üzülürler senin yuvan bozuluyo...ama zaman herşeyin ilacıdır... inan bu yanına kalmayacak Allahın adaletine güven....çok zor çok acı arkadaşlar..ağlammayayım değmez diyorum ama olmuyo bağırmak çekip gitmek istiyorum ama ailemi üzmek istemiyorum(( babam beni görmeye gelmiyo onu öyle üzgün görmeye dayanamıyorum toparlasın kendini eve dönsün diye haber yollamış annemle.. hangi insan evladının beni ailemi üzmeye hakkı var sorarım size biz burda acı çekip kahrolurken o kendi uçkuru peşinde zevki sefa ediyo bumudur adalet nasıl dayanılır buna ben haketmedim bunları artık dayanamıyorum yaa (((((((((((((((((((((((((((
çok zor çok acı arkadaşlar..ağlammayayım değmez diyorum ama olmuyo bağırmak çekip gitmek istiyorum ama ailemi üzmek istemiyorum(( babam beni görmeye gelmiyo onu öyle üzgün görmeye dayanamıyorum toparlasın kendini eve dönsün diye haber yollamış annemle.. hangi insan evladının beni ailemi üzmeye hakkı var sorarım size biz burda acı çekip kahrolurken o kendi uçkuru peşinde zevki sefa ediyo bumudur adalet nasıl dayanılır buna ben haketmedim bunları artık dayanamıyorum yaa (((((((((((((((((((((((((((
saolun arkadaşlar.. şuanda birlikte olduklarından eminiz artık işede gitmediği için arabası hep o kadının evinin ordaymış. yapılacak söylenecek çokda bişey kalmadı galiba bundan sonrası için umarım hayatıma devam edebilecek gücü kendimde bulurum içim paramparça her haberde her aklıma geldiğinde isyan ediyorum(((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?