- Konu Sahibi ferhunde80
-
Ya cnm ben aldatılan bayanların eşlerini boşamaya kalkmalarına karşı bir insanım....ama seninki farklı inan farklı herşey bu kadar toz pembeyken yeniyken eskimemişken sıkılmamışken....buda nesi oha falan derim yani ben..demekki sen ona yetmiyorsun...çünkü onun hem nefsi hem gözü hem hem hem herşeyi okadar aç ki...pis bi açlık bu...sen onun bi pis açlığını gideremezsin buda seni çok yorar..bence ne sabret ne göz yum nede savaş...bu evlilik bitik..boşa zamanını verme...derim ben..
Ya cnm ben aldatılan bayanların eşlerini boşamaya kalkmalarına karşı bir insanım....
Bu lafı söyleyen bir hemcinsim olduguna inanamıyorum aldatılıpta susmak buyuk bi erdem mi size göre? Aldatılmanın acısını hiç bir zaman yaşamamanız dilegi ile
Bence kocandan değil,kocanı elde eden o cadıdan kurtulmalısın,şiddete karşı biriyim ama böyle her önüne gelen erkeğe çok afedersiniz fingirdeyen kadınlara var ya saç baş dalacaksın,büyük konuşmayayım ben de yakında evleneceğim ama allah korusun böyle birşey başıma gelse sanırım kadından kurtulmaya çalışırdım,allah sabırlar versin umarım yaptığının yanlış birşey olduğunun farkına varır eşin,bir daha öyle birşey yaparsa şayet eşin,suçüstü bas derim tabi şartlar uygunsa...Allah yardımcın olsun....
merak eden arkadaşlar için yazıyorum.
arkdaşlar hiç bişey beklediğimiz yada düşündüğümüz gibi olmadı. kuşadasına falan gidemedim evde bekledim konuşmak için tekrardan eve gelip gitsin baskın yapayım diye değil konuşmak için.. geldi herşeyi bildiğimi gece onu takip ettiğimi söledim çok şaıracaksınız ama inkar etmedi yanımda ablam vardı o melek denen kadın hamileymiş kızlar şok üstüne şok yaşadım boşanmayı kabul etti bana bunları yaşattığı için özür diledi ama başka şansı yokmuş yani boşanmayı isteyen o oldu. ailem onun ailesi herkes biliyo dün gece evden gitti üstelik kız bizim düğünümüzde varmış ben görmemişim nişanlandıktan sonra başlamış aralarında bişey bitirecekmiş ama olmamış bu tarz şeyler anlatırken fenalaştım çekti gitti.allahından bulsun diyorum annem ve ablam yanımda kalıyo. düğünde takılan takılar kayınvalidemlerde duruyodu onların hepsini bana getirdi.sonuna kadar destek olcağını söyledi.babası evlatlıktan reddetti bunları yazarken bile şaka gibi geliyo hala bu kadar saf salak olabileceğime inanamıyorum..herşey yaşandı ve bitti.(((((((((((((((((((((((((((((
arkadaşlar çok güzel bi haberim var yani bu kadar kötü olaylar yaşarken bu haber ilaç gibi gelsi nedense.. sanırım intikam içimde gittikçe büyüyo..
yazmıştım boşanma davasını açtım diye..
biraz önce kayınpederim aradı. eşimin otomotiv işi var demiştim orası kayınpederimindi ve biraz önce aradı onu işten konduğunu bi daha dükkana sokmayacağını söledi. nasıl sevindiğimi anlatamam artık hiç işi de yok allahıma şükürler olsunn
ohh sefamız olsun kaydirigubbakcemile5 baksın şimdi melek kadın o adama kaydirigubbakcemile
ama ben yineliyorum onların ilişkisinde bi sır var evlilik paravan olmuş olabilir kafan rahatlayınca bi kurcala bakalım yani ben olsam kurcalardım.mesela düğün cd.ni izle bakalım ortada tek bi kadın var mı yada hamile bi kadın var mı eşin arkadaşlarının yanında...
orda da yasak bi ilişki var ama ya kadın evli ya eski tanıdık biri ya ailenin istemediği biriydi evlenemediler bi bişey var.
evet canım haklısın...dogru diyorsun.
bak şükret ne güzel herşey senden yana.şu mahkeme de bi belli olsun bişey kalmıcak inşallah.
bu arada kaç yaşındasın acaba ?
arkadaşlar çok güzel bi haberim var yani bu kadar kötü olaylar yaşarken bu haber ilaç gibi gelsi nedense.. sanırım intikam içimde gittikçe büyüyo..
yazmıştım boşanma davasını açtım diye..
biraz önce kayınpederim aradı. eşimin otomotiv işi var demiştim orası kayınpederimindi ve biraz önce aradı onu işten konduğunu bi daha dükkana sokmayacağını söledi. nasıl sevindiğimi anlatamam artık hiç işi de yok allahıma şükürler olsunn
çok sevindim şu son gelişmeye vallahi babasıda adam gibi adammış helal olsun oğlum falan demedi tarafsızca olaylara hakim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?