- Konu Sahibi ferhunde80
bence de nafaka al,al istersen sonra sokağa at ama al.Allahın takdirine bırak...bu bize de ders olsun güvenmemek lazım,o melek denen kadına söyleyesim geliyor ağır laflar ama edepsiz olmak istemiyorum Allahından bulsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zinayı "suç"tan çıkartan hükümetime "sevgilerimi" gönderiyorum!!!
canım benim çok üzüldüm.madem hayatında başka biri vardı seni niye yaktı bu adam olacak kazuletttklava:
mahkeme işlemlerine başladık kızlar dün akşam eve geldi eşyalarını aldı gitti anneside bizdeydi.hiç konuşma olmadı . zaten eşyalarını hazırlamıştık bavullara koymuştuk yatak odasının kapısını kilitledim oraya giremedi ama hiç bişeyde soramadı.çekti gitti sonra mesaj attı bu kadar doğal karşıladığına göre sende ayrılmak istiyordun galiba diye ((((((((((((((((((((( sanırım sabrımı zorlayarak beni çileden çıkarmaya çalışıyo allahın belası senağlama
mahkeme işlemlerine başladık kızlar dün akşam eve geldi eşyalarını aldı gitti anneside bizdeydi.hiç konuşma olmadı . zaten eşyalarını hazırlamıştık bavullara koymuştuk yatak odasının kapısını kilitledim oraya giremedi ama hiç bişeyde soramadı.çekti gitti sonra mesaj attı bu kadar doğal karşıladığına göre sende ayrılmak istiyordun galiba diye ((((((((((((((((((((( sanırım sabrımı zorlayarak beni çileden çıkarmaya çalışıyo allahın belası senağlama