28 yaşındayım evlilik icin geç mi kaldım?

Kıyas yapmak insanı çok mutsuz eder.
Eskiden bende kıyas yapardım.
Artık asla yapmıyorum..

Herkesin yolu farklı diye düşünüyorum..
Evet sanırım bende artık kıyas yapmayı bırakmalıyım gerçekten çok mutsuz oluyorum kıyas yaptıkça

Okul bitirip meslek sahibisiniz bir kere bence hiç üzümeyin. Erken evlenip meslek sahibi olmamaktan sa şuanki durumunuz harika. Ayrıca daha 28 yaşındasınız ve bana inanın geç kalmadınız. Ben de 32imde evleniyorum bu sene. Kısmet işi bu. Hayırlısı olsun.

Maalesef kadınların bir raf ömrü var.. bizim kuzen 29 unda evlenmek istemeye başladı eşimin bir ton bekar arkadaşı var 30 li yaşlarda hepsi güzel kız ama yaşı var dedi maalesef ki ve bu insanlar mühendis.. 2 yıl boyunca herkese haberler salındı herkes seferber oldu sonunda 35 yasinda bir abi ile uyuştu frekansı da 6 ay içinde evlendi şu an mutlu aramaktan gocunmadi kısmetini çekinmedi de kendisi belediyede memur iş arkadaşı ile bile flört etti ama olmayınca olmuyordu işte size tavsiyem tanışmaktan tanistirilmaktan çekinmeyin fırsat verin

Söylemeden gecemicem buradaki arkadaşlar tripsiz nazsiz ya daa gerçekten değer görerek bir ilişki tadamamis sanıyorum çünkü sevilmek öyle büyük bir nimet ki ne müzik çikolata ne gezme tozma dolduramiyor yerini ergenliğe ilk adım atisimizdan itibaren başlıyor kkarsi cins çekimi ve ihtiyacı ve bunu başka şeylerle otelemek öyle zor ki.. ben 25 yasima dek elim erkek eline değmeden geldim ve hayattaki herşeyi deneyimledim paramı kazandım gezdim tozdum kariyer kurslarına katildim ama birşey hep eksikti.. evliyim şu an ve ruhum gönlüm doydu o hep birşey eksik hissi şükür ki yok oldu saclarinin oksanmasi tatlı iltifatlar ilgi ve cinsel doyum bunları bekarligimin hiçbir hazzina degisemem şu an Allah elimden almasın .. siz de size değer veren birilerine şans verin benim eşim çok yakışıklı değildi ama beni öyle sevdi ki şu an dünyanın en karizmatik erkeği .. kalbiniz ilk önce atmasa da karaktere fırsat verin tanıyın tanışın derim

28yaş bence gayet uygun yani daha bilinçli her yönden sorumluluk alınabilecek çok güZel bir yaş...kısmet derken sizde biraz bu konularda aktif olmalısınız,,kimse oturduğu yerden evlenme teklifi almıyor...çevrenizi değiştirin ,a birde demekki zamanı gelmemiş takmayın kafanıza,,toplumda ya çok erken yada çok geç lafları hep vardır...akıllı insanlar zaten böyle konuşmaz ..Şimdi namaz vakti sonunda sizin için dua edeceğim...

Evet sanırım bende artık kıyas yapmayı bırakmalıyım gerçekten çok mutsuz oluyorum kıyas yaptıkça
Kıyas yapıp mutlu olan yok ki..
Kıyas yapacağımız tek kişi gene kendimiziz.

Dışarıdakiler değil..

Ben tamamen '' yardım etmiyorsan o zaman araba alacağına evlen '' tavrına takıldım.
Bu hisleriniz çok normal, ben de 28 yaşındayım, ve henüz nişanlıyım, geç değil hiçbir şey için.
Arkadaşım şimdiki eşi ile 3 ay içinde evlenmişti, ne olduğunu bile tam anlayamamıştık, nasip olunca böyle hızlı oluyor bazen, ve şuan çok mutlu, darısı başınıza inşallah.

Maalesef kadınların bir raf ömrü var..
Raf ömrü mü?
Siz yumurta mısınız?
Ben değilim de..
Nasıl kaba bir tabir nutkum tutuldu..
Yazık yazık..

Sıkı sıkı yapışın eşinize.
Ne ulvi bir adammış ki sizi raf ömrü (!) dolmuş biri olmaktan kurtarmış.

Allahım daha ne kaba tabirler okuyacağım..

Son düzenleme:
Ben 29 yaşında evlendim.
Kuzenim 42 yaşında evlendi.
Ben 7 yıllık evliyim çocuk yok.
Kuzenim 1 yılın sonunda hamile.
Demem o ki her şeyin bir vakti, zamanı var.
Olursa hayırlısı olsun, olmazsa da hiç olmasın.
İşiniz var, ayaklarınız yere sağlam basıyor mis gibi.
Fırsat yaratın kendinize gezin, dolaşın, sosyalleşin.
Kısmetin ne vesile ile geleceği hiç belli olmaz.
Dilerim hakkınızda en güzeli, en iyisi, en hayırlısı olsun.

Siz hemcinslerinize değer veriyor musunuz da bu yorumu atıyorsunuz ?
Bu forumda bu kadar sinirlendiğim nadirdir.
Kadınların raf ömrü var dediniz ya..
Evliliği guzellemeyi bekarlığı yermeyi bırakın da kullandığınız tabire bir bakın..
Yazık yazık..

Kızınız olunca da ona kızım senin bir raf ömrün (!) Var ona göre dersiniz artik..

Son düzenleme:
Bana da erken evlendigimi söylüyordu herkes
Yani kimseyi memnun edemezsin
Ben 21 imde evlendim 23 ümde kizim kucagimdaydi bu sefer de cocuk yasta evlenmisim muamelesi yapanlar oldu
Ya kuafördeyim kizim bes aylik, esim bakiyor ben de isimi halletmeye calisiyorum teyzenin teki cok kücüksün olmaz diyor
Ya sana fikrini soran mi oldu
eee 21 cok erken,28 cok gec, ciddi misiniz ya

Hiçte geç kalmadın hatta erken bile evlendiğin zaman bu bekarlık günlerini arayacaksın evlilik dışarıdan göründüğü kadar toz pembe değil ne kadar iyi evliliğim var diyenlerin bile altında bir dünya sorunu var 30a kadar bekle gerçekten içine sinen birisi olursa evlen bende senin gibiydim sonrasını düşünmeden eşimle yıldırım aşkıyla evlendim üstüne birde hamileyim ve çoooook pişmanım keşke geri dönüşüm olsa diyorum benim derdimde evli olmak

Ayyy sacmalama hayatım bende 28 im ne geçi yaa. Ben daha önce evleneydim vallahi pişmandım şimdi çok şükür olmamış. Ayaklarının üzerinde duruyorsun gengeciksin neyin bunalımı bu ? Millet 20 yaşında evlenip çoluk çocuğa karıştı da ne oldu azıcık tadını bil çıkart nasılsa sende aynı hale geleceksin boşversene her anın kıymetini bil

Ben 32 yaşında evlendim. Eşimle tanıştım bir yıl içinde evlendik ve de çok mutluyum huzurluyum seviyorum seviliyorum. Hiçbir şey için geç kalınmışlık yok. Milletin lafı ile hareket etmeyin. Kendi duygularınıza göre hareket edin.

Aslinda sizlere kiziyoruz ne evlenmesi yasiniz daha ne merakli olmayin diye ama sunu hatirladim.banada cok baski vardi.23 yasimda basladi.teyzemin aptal erkenden kocaya kacan kizlari yuzunden.tabi onlarda pisman orasi ayri.26 yasinda esimle tanistim.29 yasinda evlendm.herkese gore evde kalmistim ama yasim asla gostermez bakildiginda minyon kucucuk birsey. Annem millete sunu ikna edin evlensin basima kalicak derdi.babam sakayla karisik kaldin elimizde derdi.bu arada cokta guzel saglam bir ailem vardir canimi veririm.yani kotulukten demiyolar. Ama bana sorarsan suanki aklim olsa ya asla evlenmem yada 34 gibi falan evlenirim.gecen bir uye bana annekik cokta matah birsey degil evliligin oturmadan cocuk yapma yazmisti.ne kadar guzel bir cumle.yani illa cocuk icin evlilik yapma.benim kadar isteyen yoktu ama esim ve ailesini tanidiktan sonra bebektende hayattanda sogudum.iyi dusun.ben acik acik evliligi tavsiye etmiyorum.baba evinde rahatsan dogeu adam yoksa evlenme

Senin cevren kötü bence.
benim is arkadaslarimin da akli fikri evlilik. Benden 5-8 yas kucuk kizlar erkek erkek diye olecek, dayak yedigi sevgilisini birakamayan- 3 haftalik iliskide evlilik karari alan, 20 yasinda evlilik teklifi alan kiza ozenip methiyeler düzen...
Ne bileyim bana cok uzucu geliyor bir kadinin evlilik disinda hayalinin-hedefinin olmamasi. Ya da senin gibi kendi parasini kazanan bir kadinin gezmek-araba almak-kendi hayatini yasamak icin bir erkege sahip olmasi gerektiğinin inanilmasi...
bos hayatlarin boş hedefleri diyorum ben...
Bu arada ben de 28 yasindayim. Anneme böyle soru soran yok ama olsa annemin son soyleyecegi sey kader kismet olurdu herhalde. 28 yaş ne ki ya? Benim anlam Üniversitesi bittigi sene evlenmek istedi herkes kiza cocuk gelin muamelesi yapti ) benim desen daha planlarimda evliligin e'si yok.
Hayat cok guzel. Bekarken daha guzel. Ben yerinde olsam yillik iznimde şöyle tek basima bir tatil ayarlardim. Bekarligimin tadini cikartirdim.

Hayatınız kolay olmamış, ama 28 öyle genç bir yaş ki , kim bilir Allah sizin için ne güzellikler bekletiyor, neyden, kimden koruyor bilemezsiniz, ben 30 yaşındayim bekarım en az şimdiki kadar huzurlu olacaksan nasipse olsun diyorum yoksa da n'apayim, dünyanın sonu değil ya.Hakkinizda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…