- 11 Şubat 2020
- 34
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi mutsuzbirkizim
-
Teşekkür ederim sağolun. İnsallah6 yıldır memurmuşsun.. hayatını düzene sokmaya bak. herşey evlilik değil. evlilik şart değil. 28 yaş hiç geç değil. zamanı gelince olur
Teşekkür ederim. Doğru millet hic bir şekilde susmuyorBen 30 yaşımdan sonra evlendiğime göre o zaman bazılarına göre ölü olmam lazımdıcidden: o kadar cok erken evlenip mutsuz olup veya ayrılanı gördüm ki. Evlenmek marifet değil. Doğru insanı bulup iyi bir ilişki kurup evliliği yürütebilmekdir marifet. Insanlara bakmayın. Yarin evlenseniz "cocuk yok mu" diye başlayacaklar
Su zamana kadar oldu tanıdıklarım. Evlilik icin görüştüklerim de oldu .Ama son iki senedir yok.Peki hayatınıza giren kimse yok mu şu zamana kadar? İlla evliliğe gitmesi gerekmiyor, birileriyle tanışıp, konuşup, flört etmiyor musunuz?
arkadaşının yazdığına katılarak ekleme yapmak istiyorum sonra o çocuk olunca 2 dakika birine bırakmak isteyeceksin herkes bana mı güvendin doğurdun diyecekBen 30 yaşımdan sonra evlendiğime göre o zaman bazılarına göre ölü olmam lazımdıcidden: o kadar cok erken evlenip mutsuz olup veya ayrılanı gördüm ki. Evlenmek marifet değil. Doğru insanı bulup iyi bir ilişki kurup evliliği yürütebilmekdir marifet. Insanlara bakmayın. Yarin evlenseniz "cocuk yok mu" diye başlayacaklar
arkadaşının yazdığına katılarak ekleme yapmak istiyorum sonra o çocuk olunca 2 dakika birine bırakmak isteyeceksin herkes bana mı güvendin doğurdun diyeceksonra aradan 3-4 yıl geçince hani ikinci, kardeşsiz olmaz denecek... salla milletin lafını sevgili konu sahibi.
Su zamana kadar oldu tanıdıklarım. Evlilik icin görüştüklerim de oldu .Ama son iki senedir yok.
Cocuk yapmakta yetmez bu insanlara. Ne zaman bir ev alacaksiniz derler bu defada.Toplum baskisi bu hale getiriyor bu insanlari. 28 yasindaki gencecik kiza nasil hissettirmisler kendisini. Gencliginin baharindasin, hic de gec kalmadin. Evlenmedin mi bik bik bik, cocuk yok mu bik bik bik ikinciyi yapmican mi bik bik bik susmazlar! Azalarak bitseler keske..
Kesinlikle katılıyorum hepsine6 yıldır memurmuşsun.. hayatını düzene sokmaya bak. herşey evlilik değil. evlilik şart değil. 28 yaş hiç geç değil. zamanı gelince olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?