28 yaşındayım evlilik icin geç mi kaldım?

Yaşadığınız şeyler çok acı..
Travmalarla geçmiş hayatınız.
Bunu ders olarak alın.
Bakın öylesine evlilik yaparsınız neler çekersiniz.
Eşiniz gider her haltı yer gene kabul etmek zorunda kalırsınız. Düşünmeden 3 5 çocuk doğurursunuz.

Öyle herkesle evlenilmez.. biraz seçici olmak lazım..
Ayrıca o evlenenler 18 yaşında hayati tanımadan evlenince iyi yapmadılar.
18 yaşından 21 yaşına kadar ileri ergenliktir.

Ayrıca senin adına üzülenlere de diyeceğiniz tek bir şey var:
"Sanane..
Sen git kendi dar aklına üzül."
Bunu deyin geçin..

Bu arada 30 olunca kadınlar menopoza girmiyor.
Merak etmeyin.. Bu 30 yaştan ne korkuluyor yahu..anlamadım gitti..

2020 yılındayız cag atlıyoruz hala x yasımda evlenmeye gec mı kaldım konuları acılıyor ıstemsız sinirleniyorum
hayat bu kadar basıt degıl arkadasım
60 yasında da evlensen hıc bır sey ıcın gec degıl neden gec olsun ya cıkın su kafalardan artık
dogum ıcın dıyorsan 40 yasında da dogurabılırsın merak etme evlenmıs olmak ıcın evlenılmez dogru ınsan olursa ne zaman olursa o zaman evlenılır

26 da evlendim 33 yaşındayım, yeni hamileyim.
Arkadaşım 31de evlendi. 32 yaşında olup 8 aylık hamile.
Benden güzel bir evlilik içinde, benden önde ( Bu önceliğin önemi varsa eğer..)
Hayal kırıklığı hiç yaşamadı. Evlendiğine hiç pişman olmadı.
Bekledi bekledi, çok umutsuzca bekledi ama beklediğine değdi.
Hayırlısına inanın lütfen.
Etrafı boşverin.
Başkalarının hayatı hakkında endişelenecek kadar işsizler..
Evlenmedi, çocuk yapmadı, ee hani 2. çocuk niye yapmadı :S
Bitmezzz...

Yok canım ne geçi hiç kafana takma ama Rabbime sığın dua et inşallah..hayırlı ve seni anlayabilecek ve güzel yuva kuracagin bir eş adayını çıkarsın karsina..gelinimiz evlendiğinde 29 yaşındaydı şimdi kuzenim evlenecek kız 31 yaşında,kuzenim 37 hepside çok mutlu..başka bir kuzenim 34 nişanlısı 38 yaşındaydı onlarda çok mutlular..yani yaş değilde kafa dengi olmasi önemli.annenizin tavırlari hoşuma gitmedi bence öyle düşünmeleri sizide etkiliyor.yalniz görücü usulü şimdi günümüzde çok modern oluyor.mesela dışarda gençler evlilik niyetiyle görüşüyorlar o tarz talepte bulunan yakınlarınız yokmu??

Ben evlendiğimde eşim hep şey derdi bir düzen var sanki bekarsın nişanlandın ne zaman evleneceksin derler evlenirsin ne zaman çocuk derler çocuk olur ikinci düşünmez misin derler hep derler hep o yüzden biz etrafın dediklerini bırakalı biraz oldu aldırış etmiyoruz bir de bende yaşım sizinki kadar yok ama bende de şöyle bir durum vardı arkadaşlarım evlendi kimi çoluk çocuğa karıştı falan biraz ben niye kaldım derdim tabii imrenme olurdu sonra vasat kötü zamanlardan çıktığım da namazlarımı düzene koyup her beş vakitin arkasına da hayırlısını diler isterdim ayet ile dua ederdim duanın gücüne inancım çok büyük sonra hiç ummadık vakit hatta çalışıyorum falan kendi işim okulum da var görücü kabul ettim ama anneme onlar geleceği gün neden kabul ettim ya dertsiz başa dert mi açılır demiştim ki işte o akşam her şey değişti ve evliyim yani birazda nasip kafaya takılacak bir olay değil Allah’a bırakın benim de arkadaşım şuann bu durumda yuva kurma niyetinde ama kimse ile de görüşmüyor zamanı olunca olacak diyor bol dua edin düzene sokun hayatınızı işiniz var elinizdekilere şükredin

Bana da insanlar bu yasta en az 2 yasında çocuğun olmalıydı diyorlar :))

Artık kime göre neye göreyse

Yasın geç değil. Okul bitir iş bul kenara para biriktir derken zaten yas 30 oluyor. Ve günümüzde herkes bu yaşlarda evleniyor.

O yüzden etrafı çok duymayın. Eğer duyarsanız yanlış evlilik yapma ihtimaliniz artar.

Canimcim artik evlilik yasi ilerledi.Ben 33 te evlendim 34 te anne oldum.Kurumsal bir yerde calisiyorum ve etrafimda boyle bir suru arkadasim var.Vakti gelince en güzeli en hayirlisi olsun hakkinda

Reactions: 000
Memursun ne güzel maaşın var. Artık yavaş yavaş kendi hayatını kur. Gerekirse ayrı eve çık. Paranı biriktir tatil yap, araba al. Evet hayatında birinin olması sevmek sevilmek çok güzel bir duygu ama mutluluğu buna endeksleme. Sen yalnızken mutlu olmayı öğrenirsen hayatında bu yolda gider. Canını sıkma

Geç kalmadiniz tabi ki herkesin uymasi gereken belli bir evlilik yaşı yok, şu yaşima geldim evlilik sirasi diyip onune gelenle evlenemez ki insan, öyle mutlu olamazsin zaten hersey imzayi atinca bitmiyor, imzadan sonra başliyor. Kimisi cabuk bulur, kimisi biraz bekler ama o kişiyle illa ki karsilasacaksiniz. ♥

Aslında işten eve evden işe bu şekilde

Çok teşekkür ederim denicem

İnsallah hAyırlısı ile olur cok sağolun

Zaten ayrı evdeyim. Artık biseyler yapmak istiyorum ama bazı şeyler icin de gec kaldım sanıyorum

Annem en çok etkileyen kişi zaten malesef ki. Üzülüyor beni de üzüyor

Memurmuşsunuz ne güzel. Evlilik olur yada olmaz bilemeyiz ama kazancını da varken bence kendinize yatırım yapmanız gerek.
Araba, istediğiniz seyahatler gibi, eve katkınızı da kendi payınız gibi düşünüp verdiğinizi söyleyin miktarı belirleyin. Bir oda artı mutfak masrafı faturalar gibi düşünün yani.

Çevre cok etkiliyor düşüncemizi. İnanın bezen cok mutlu oluyorum bazen de bu düsünceler beni bunaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…