- 11 Şubat 2020
- 34
- 23
- 3
- 32
- Konu Sahibi mutsuzbirkizim
-
Kücük şehirde yaşıyorumİlk önce şunu sormak istiyorum büyük şehirde mi yaşıyorsun ona göre yorum yapacağım
Ayrı evdeyiz ama bir şekilde yanıma geldiğinde cok etkiliyor beniAnnenizde olsa sizi üzüyorsa vakit geçirmeyin ayrı eve çıkın
Birşey söyleyeyim mi ?Lütfen bu yazdıklarımı yadırgamadan yorum yapın. Bazı yorumlar gerçekten cok kırıcı. Öyle çok evlilik meraklısı olan bir insan değildim. Ama çevrem öyle bir hale getirdi ki beni. İnanılmaz bir şekilde artık uykularım kaçmaya başladı. Calısıyorum 6 yıldır memurum. Aileme de yardım ediyorum. Çocukluk arkadaşlarımın hepsi evli çoluk çocuk sahibi. Ben de oldum olası cocuk Sahibi olmAyı istemisimdir. Ama is hayatım dısında hic bir şey istediğim gibi gitmedi Yani özel hayatım.. Ailem evlilik icin üstüme gelmeye başladı, çevrem güzel de kızsın neden olmuyor ki demeye başladı. Çevreden anneme gelen kızın evli değil mi sorusuna karşın annem de ee olmadı nasip iste diye üzgün cevaplar vermeye başlayınca ben iyice bunalıma girdim. Hele üniversite zamanında bit kız arkadaşım suan hayatında kimse yoksa artık zor demisti öyle üZüldüm ki ve gercekten haklıymıs. Yani öyle cok kısmet de cıkmadı ki değerlendireyim. İsim var ve aileme yardım ediyorum. Anneme geçenlerde artık size yardımcı olamam araba almak istiyorum dediğimde evlen sen de o zmaan demisti. Yani bu benim elimde olan bir şey mi? Kim istemez bir ailesi olsun bir yuvası olsun. Kendine değer veren eşi olsun mutlu olsun. Herkes ister. Bu benim elimde olan bşsey mi? Nasip olayına cok inanıyorum. Belki de zamanı değildir deyip susuyorum ama insan çevreden gelen hala kimse yok mu sorularına gercekten cok üzülüyor. Babam uzun yıllar bizimle değildi, yaklaşık 15 yıl. Başkasıyla evlendi gitti sonra geri döndü annem affetti. Öyle cok güzel bir aile hayatım olmadı. Zor günler geçirdik, yeri geldi okuldan ac geldim. Yeri geldi yoksulluktan dolayı annem üzülüyor diye namazlarda allahtan ölmeyi diledim( 13 14 yaşlarımda) cünkü abim okula ac giderdi, kardeşlerim başkasının eskisini giyerdi. Bu yüzden hep içimde bir aile Özlemi var. Cok istediğim icin mi Allah beni sınıyor diyorum bazen de. Bana ve benim durumumda olan arkadaşlara dua eder misiniz. Lütfen kınamayın. Evlilik delisi değilim. Sadece yoruldum
Inanmiyorum....Bende hep öyle düşünüyorum 25 yaşında evlendim O zamana kadar ne zaman olacak diye düşünüyordum bir anda eşim karşıma çıktı evlendik şimdi 27 ye az kaldı 1 buçuk yıldır evliyim çoçuk istiyoruz ama malesef kolay olmayacak sıkıntılarımız var tedavi felan olcaz bu sefer de bebeğe mi geç kaldım diye düşünüyorum benden küçükler hep hamile ya da çoçukları var diye
İşte insan çevreyi görünce öyle düşünüyor bide çevreden sürekli baskı olunca malesefInanmiyorum....
27 yaşında en az 3 çocuğunuz olmalıydı..
Çok geç kaldınız..
27 yaşından sonra çocuk sahibi mi olunur..
Vah vah..(!)
Allahım sen aklımı koru..
Buradaki bazı yorumlar beni hayretten hayrete düşürüyor..
Çevreyi kistas almayacaksınız ki..Çevre cok etkiliyor düşüncemizi. İnanın bezen cok mutlu oluyorum bazen de bu düsünceler beni bunaltıyor
Çevreyi boşverin.İşte insan çevreyi görünce öyle düşünüyor bide çevreden sürekli baskı olunca malesef
Çok haklısınız tabi zaten evlilik de çoçuk sahibi olmak da nasip çevreyi düşünerek hayat geçmiyor zaten farkındayımÇevreyi boşverin.
Mutlaka sizden önce anne olan da olmuş olacak.
Onlara takılmayın. Sizden çok daha geç yaşlarda anne olan da olacak.
Sizin için ne zaman uygunsa o zaman olsun..
Önceden çoğu aile çok çocuklu idi. En az 5 çocuğu vardı. O yüzden erken anne olurlardı. Şimdi çoğu aile 2 çocuklu. Hatta 1 çocuk sayısına doğru gidiliyor. Yani 5 6 çocuklu durumdan 1 2 çocuklu duruma geçildi. Haliyle 27 'de 30 da 35 hatta 40 yaşında bile anne olanlar var. Yeter ki nasip olsun..
Geçmişte doğum yapmış o teyzelerle kendinizi kıyaslamayın.
Sağlıkla doğsun gerisi teferruat..
Lütfen bu yazdıklarımı yadırgamadan yorum yapın. Bazı yorumlar gerçekten cok kırıcı. Öyle çok evlilik meraklısı olan bir insan değildim. Ama çevrem öyle bir hale getirdi ki beni. İnanılmaz bir şekilde artık uykularım kaçmaya başladı. Calısıyorum 6 yıldır memurum. Aileme de yardım ediyorum. Çocukluk arkadaşlarımın hepsi evli çoluk çocuk sahibi. Ben de oldum olası cocuk Sahibi olmAyı istemisimdir. Ama is hayatım dısında hic bir şey istediğim gibi gitmedi Yani özel hayatım.. Ailem evlilik icin üstüme gelmeye başladı, çevrem güzel de kızsın neden olmuyor ki demeye başladı. Çevreden anneme gelen kızın evli değil mi sorusuna karşın annem de ee olmadı nasip iste diye üzgün cevaplar vermeye başlayınca ben iyice bunalıma girdim. Hele üniversite zamanında bit kız arkadaşım suan hayatında kimse yoksa artık zor demisti öyle üZüldüm ki ve gercekten haklıymıs. Yani öyle cok kısmet de cıkmadı ki değerlendireyim. İsim var ve aileme yardım ediyorum. Anneme geçenlerde artık size yardımcı olamam araba almak istiyorum dediğimde evlen sen de o zmaan demisti. Yani bu benim elimde olan bir şey mi? Kim istemez bir ailesi olsun bir yuvası olsun. Kendine değer veren eşi olsun mutlu olsun. Herkes ister. Bu benim elimde olan bşsey mi? Nasip olayına cok inanıyorum. Belki de zamanı değildir deyip susuyorum ama insan çevreden gelen hala kimse yok mu sorularına gercekten cok üzülüyor. Babam uzun yıllar bizimle değildi, yaklaşık 15 yıl. Başkasıyla evlendi gitti sonra geri döndü annem affetti. Öyle cok güzel bir aile hayatım olmadı. Zor günler geçirdik, yeri geldi okuldan ac geldim. Yeri geldi yoksulluktan dolayı annem üzülüyor diye namazlarda allahtan ölmeyi diledim( 13 14 yaşlarımda) cünkü abim okula ac giderdi, kardeşlerim başkasının eskisini giyerdi. Bu yüzden hep içimde bir aile Özlemi var. Cok istediğim icin mi Allah beni sınıyor diyorum bazen de. Bana ve benim durumumda olan arkadaşlara dua eder misiniz. Lütfen kınamayın. Evlilik delisi değilim. Sadece yoruldum
Kıyas yapmak insanı çok mutsuz eder.Çok haklısınız tabi zaten evlilik de çoçuk sahibi olmak da nasip çevreyi düşünerek hayat geçmiyor zaten farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?