- 19 Şubat 2022
- 1.898
- 2.169
- 35
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Senin eşinde haziran doğumlu mu? Koçlarda az manyak değil, iki deli bir araya gelmemeliydik şarkısını sık sık açma isteği geliyor banaEvet ama eşim ikizlerAminnnn kuzum ben inanıyorum olucak içimde kelebekler vaarr
Kız testlerime bak sev onları hemenEvet ama eşim ikizlerAminnnn kuzum ben inanıyorum olucak içimde kelebekler vaarr
Ayy gelmez miSenin eşinde haziran doğumlu mu? Koçlarda az manyak değil, iki deli bir araya gelmemeliydik şarkısını sık sık açma isteği geliyor banasende de o istek sık sık geliyor mu?
Dur ben kaçırmışım bakıyımKız testlerime bak sev onları hemen
İnşallah bu gebelik testi gibi sonuçlar alırız inşallahKızlar iğne sonrası 1. 2. Ve 3. Gün lh testlerim
Sonuncusu da iğne sonrası 2. Gün gebelik testi
Senin kaç mart? 18 mi?Ayy gelmez minasıl birbirimizi 4 yıl çekip evlendik ben hala şok şükür kötü huyu falan yok bende de problem var hepsini adama yüklemiyim şimdi
Evet canımSenin kaç mart? 18 mi?
Ben yarında bir lh yaparım tamam, çatlama oldu mu merak içindeyim gerçi yarın bende troidler için hastaneye gidicem kadın doğumdan sıra alıp çatlama olmuş mu baktırsam mıİnşallah bu gebelik testi gibi sonuçlar alırız inşallahvalla kuzum bunları görmek güzel ama iğne sürecinde sende biliyorsundur yalancı pozitif bunlar ben Aralık ayında 8.gün yapmıştım negatife dönmüştü bu ayda 7. Yada 8. Gün test yaparım diye düşünüyorum
Valla öyle bir imkanın var ise mutlaka git canım ben ıh testlerin iğne etkisinde doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum yaBen yarında bir lh yaparım tamam, çatlama oldu mu merak içindeyim gerçi yarın bende troidler için hastaneye gidicem kadın doğumdan sıra alıp çatlama olmuş mu baktırsam mıhastane 2 saat uzaklıkta gidince herşeyi sıraya koyuyorum böyle
Niye geldin yine demez inşallahValla öyle bir imkanın var ise mutlaka git canım ben ıh testlerin iğne etkisinde doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ya
Yarın senin gününValla öyle bir imkanın var ise mutlaka git canım ben ıh testlerin iğne etkisinde doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum ya
Çook ağrım var dersinNiye geldin yine demez inşallah
Benim elimde sadece gebelik testi var kuzum benim önümde çok zaman var daha iğne vurulucamda 3 gün değerlendiricemde sonra beklemeye geçicem ooooYarın senin günün
İğne ol gerisi kolayBenim elimde sadece gebelik testi var kuzum benim önümde çok zaman var daha iğne vurulucamda 3 gün değerlendiricemde sonra beklemeye geçicem oooo
Ben Aralık ayında iğneden bir gün öncesini iğne gününü boş geçip 24 ve 36. Saatleri değerlendirmiştimİğne ol gerisi kolayben iğneden sonra üç gün değil 2 gün değerlendirdim biraz canım sıkıldı ya iğneden 1 gün önce, iğne günü ve sonraki gün oldu
İğneyi ne zaman oldun canımBen de ilk kez catlatma ignesi yaptırdım kizlar. İğneden kaç gün sonra test yapılmalı sizce. Doktorum adeti bekle dedi. Olmazsa 1 kez daha catlatma yapcaz sonra asilama.
Hayırlısı bakalım artıkBen Aralık ayında iğneden bir gün öncesini iğne gününü boş geçip 24 ve 36. Saatleri değerlendirmiştim
Ben bu sefer iğneyi saat 12 de vurulucam ben gün olarak değilde saatleri baz alıp ilişki düşünüyorum adam bundan memnun olmıcak amaHayırlısı bakalım artık