- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
12.gün hala silik çizgi varsa gebelik ihtimalı yüksek canım kan vermeni öneririmKızlarr size bir sorum var, bende çatlatma iğnesi oldum. 9.gün idrar testi yaptığımda negatif sonuç gördüm.Ancak 10,11,12 gün silik çizgi görmeye devam ettim. Ama çizgilerde koyulaşma yok. Gebelik olabilir mi? İğnenin etkisi olsa 9.günde çıkardı diye düşünüyorum sizce ne yapmayalıyım
birer gün arayla yaptım testleri canım, silik çizginin koyulaşması gerekmez miydi12.gün hala silik çizgi varsa gebelik ihtimalı yüksek canım kan vermeni öneririm
Evet canım koyulaşması gerekiyordu testlerin hepsi aynı marka mı ?birer gün arayla yaptım testleri canım, silik çizginin koyulaşması gerekmez miydi
Yaa inşallah vardır kuzum benimKızlarr size bir sorum var, bende çatlatma iğnesi oldum. 9.gün idrar testi yaptığımda negatif sonuç gördüm.Ancak 10,11,12 gün silik çizgi görmeye devam ettim. Ama çizgilerde koyulaşma yok. Gebelik olabilir mi? İğnenin etkisi olsa 9.günde çıkardı diye düşünüyorum sizce ne yapmayalıyım
Hadi inşallah hepimiz güzel haberler alalım kuzumBen iğnemi ya Cuma yada Cumartesi günü vurulucam sizler benden öndesiniz inşallah güzel haberleri verirsiniz banada umut olursunuz kızlar
Progesteron testi yaptırıcak mısın canım ?Hadi inşallah hepimiz güzel haberler alalım kuzumilk defa iğne oldum çok heyecanlıyım
10. Gün yaptığın hangi marka canım, birde hep ilk idrarla mı yaptın?Kızlar 2 tane normal test bir tane de erken gebelik testi yapmıştım.12.gün olanı çekmeyi unutmuşum eve gidince çekerim ama. Ara sıra kasık ve bel ağrım var birde beyaz akıntım sizce normal midir yoksa regl mi olacağım
İlk idrarla yaptım ama markaları hatırlamıyorum10. Gün yaptığın hangi marka canım, birde hep ilk idrarla mı yaptın?
İğnenin 7.günü yaptıracaksın değil mi ? Aralık ayında benim progesteron testim 23 çıkmıştı gebe kalmıştımKaçar mı
Canım valla beta 20 küsür falan diye düşünüyorum bugün 12.günün müİlk idrarla yaptım ama markaları hatırlamıyorum
İnşallah ilk pozitifi verirsin canımİlk idrarla yaptım ama markaları hatırlamıyorum
Evet canım bugün 12.gün , cumartesi günü de regl günüm sence bekleyeyim mi kan testi için? kararsız kaldım birde özel hastaneler çok para alıyor ya test içinCanım valla beta 20 küsür falan diye düşünüyorum bugün 12.günün mü
evet canım tam 12,günüm ama emin değilimİnşallah ilk pozitifi verirsin canımbugün 12. Gün mü?
Canım beta şu an düşük görünüyor yada senin idrara geç geçmişte olabilir en sağlıklı bat gününü beklemen benceEvet canım bugün 12.gün , cumartesi günü de regl günüm sence bekleyeyim mi kan testi için? kararsız kaldım birde özel hastaneler çok para alıyor ya test için
İğneden sonra 7. Gün pazartesiye denk geliyor o gün yaptırıcam.Şuana kadar hep 15 falan çıktı, bakalım bu ay ne çıkarİğnenin 7.günü yaptıracaksın değil mi ? Aralık ayında benim progesteron testim 23 çıkmıştı gebe kalmıştım
2 gün daha dayan sonra hemen kan tahlilineevet canım tam 12,günüm ama emin değilim
sizce bir tane daha test alıp yapayım mı?Canım beta şu an düşük görünüyor yada senin idrara geç geçmişte olabilir en sağlıklı bat gününü beklemen bence
Ay beni mutlaka etiketleİğneden sonra 7. Gün pazartesiye denk geliyor o gün yaptırıcam.Şuana kadar hep 15 falan çıktı, bakalım bu ay ne çıkarheyecanım yoktu progesteron falan diyince kalbim hızlandı yine